Windows 10 1903 güncellemesi sonrası Oyunlardaki Performans Sorunu

windowsun kendi sitesindede buna benzer şikayetler dolu, sürüm daha yeni olduğu için herhangi bir fix şuan yokmuş, max 1-2 aya düzelir diye tahmin ediyorum yeni güncellemelerle.
 
Bende pc'ye bir takım sebeplerden ötürü format atma gereği duydum 1903'ü şu anlık kurmak istemiyordum ama kurmuşken onu kurayım dedim sonra tekrar tekrar uğraşmayayım diye Windows ve tüm sürücüler güncel ama ne yazık ki çoğu kişinin de dediği gibi büyük oranda performans düşüşü var Windows ve oyunlarım da orijinal olduğu halde yaklaşık en fazla 20 fps kadar bir performans kaybı var 1903 sürümün de. Eğer haftaya veya ondan sonra ki hafta da Windows'a gelecek olan güncelleme de düzelmez ise 1809'a geri döneceğim ben bunu düzelene kadar performans kayıp bir şekilde 2, 3 ay bekleyemem.
 
Güncelleme: Arkadaşlar ben 1809 sürümünden 1903 sürümüne yükseltme ile geçmiştim. Daha sonrasında format atma gereği hissettim ve format attım. Şuan bilgisayarımın performansından memnunum. Sanırım bilgisayarımın format zamanı geldiğinden, ayrıca birden fazla Windows yükseltme kullandığımdan bilgisayar baya yavaşlamıştı. Formattan sonra hızlandı. Oyun performansları yavaş yavaş düzelmeye başladı son güncellemeler ile birlikte. Nvidia ve Windows'u sürekli güncel tutmakta fayda var. Ayrıca bilgisayarınıza çok fazla program kurmamanızı tavsiye ederim. Bir süre sonra bilgisayar fazla yavaşlıyor. C: diskini de fazla doldurmamaya özen gösterirseniz daha iyi olur. Disk performansının düşmesi oyunlara direk FPS drop olarak yansıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı