Usta ben de onu yükledim ve winodws 10 kasiyor sebebi bu olabilir mi acaba? Tecnopat'ta bulunan Linki kullandim ve Video ile es zamanli olarak temizce indirdim ama kasma var windowsta bu yüzden de oyunum da kasiyor. Ne yapmayiliz?
Anakart: Asus prime B450 plus(bios güncel) 3200mhz
Chipset yüklendi.
Ram:2x8gb 3200mhz
SSD: 500 gb samsung 860 evo
Güc:600 watt 80+
Illa windows 10 1903'ten kaynaklaniyor demiyorum Recep bey, ilk defa UEFI sistem yükledim belki BIOS'ta yapmam gereken biseler vardir ama bilmiyorum, Googledan yeni sekme acinca bile 0.01 saniye bile olsa hafif donuyor. Oyunum kasiyor, cok degil ama kasiyor. Windows 10 arka planda calisan elemanlar kapali, baslangictakilerle ilgili islem yapildi. Akliniza bise gelirse yazarsaniz cok sevinirim.
Sisteminizde takılmalar mı var? LatencyMon ile bunları görebilirsiniz. Yeşil oynatma tuşuna basın ve Drivers sekmesine geçin. Burada sorunlu sürücüleri tespit edip güncelleyebilirsiniz. Sürücü gecikmeleri:
Sisteminizde takılmalar mı var? LatencyMon ile bunları görebilirsiniz. Yeşil oynatma tuşuna basın ve Drivers sekmesine geçin. Burada sorunlu sürücüleri tespit edip güncelleyebilirsiniz. Sürücü gecikmeleri:
Şu anda bir takılma yok gibi. Eğer orada yeşil yerine kırmızı yazı çıkarsa en yüksek gecikmeye neden olan sürücü listede en üstte çıkacak Drivers sekmesinde. Bu sürücüyü güncellemeniz yerinde olur bu durumda.
Benim donma seklim arkadas gibi degil, dediginiz gibi islem yapmistim ama herhangi bir sikinti cikmadi. Benimki "yeni sekme acinca 0.5 saniye takliyor" ya da bir program acilinca yarim saniye donuyor. Oyun oynarken de hissedebiliyorum.
Benim donma seklim arkadas gibi degil, dediginiz gibi islem yapmistim ama herhangi bir sikinti cikmadi. Benimki "yeni sekme acinca 0.5 saniye takliyor" ya da bir program acilinca yarim saniye donuyor. Oyun oynarken de hissedebiliyorum.