Windows 10 1903 Kasma Sorunu

Taylan01

Decapat
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hiç stabil değil. Günlerdir sorunları ile uğraşıyorum.
Usta ben de onu yükledim ve winodws 10 kasiyor sebebi bu olabilir mi acaba? Tecnopat'ta bulunan Linki kullandim ve Video ile es zamanli olarak temizce indirdim ama kasma var windowsta bu yüzden de oyunum da kasiyor. Ne yapmayiliz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bunun için konu açtınız mı? Hayır. Artık bir konunuz var. Sistem özelliklerinizi belirtir misiniz? Ekran kartınız, sürücü sürümünüz vs.

Biz teste gelen sistemlere bile 1903 kurarken sizin 1903 yüzünden kasma yaşıyor olmanız anlamsız.
  • Cpu: R7 1700x
  • Gpu; Msi GTX 1060 6gb
  • Anakart: Asus prime B450 plus(bios güncel) 3200mhz
  • Chipset yüklendi.
  • Ram:2x8gb 3200mhz
  • SSD: 500 gb samsung 860 evo
  • Güc:600 watt 80+
Illa windows 10 1903'ten kaynaklaniyor demiyorum Recep bey, ilk defa UEFI sistem yükledim belki BIOS'ta yapmam gereken biseler vardir ama bilmiyorum, Googledan yeni sekme acinca bile 0.01 saniye bile olsa hafif donuyor. Oyunum kasiyor, cok degil ama kasiyor. Windows 10 arka planda calisan elemanlar kapali, baslangictakilerle ilgili islem yapildi. Akliniza bise gelirse yazarsaniz cok sevinirim.

Bu yazılımı çalıştırın ve arka planda biraz izleme yapsın:

Peki bunu nasil calistir mayilim? Nerelere dikkat etmeyelim ve hangi sonucu size ulastirmaliyim?

^11.png
222.png
333.png

Benim donma seklim arkadas gibi degil, dediginiz gibi islem yapmistim ama herhangi bir sikinti cikmadi. Benimki "yeni sekme acinca 0.5 saniye takliyor" ya da bir program acilinca yarim saniye donuyor. Oyun oynarken de hissedebiliyorum.

Benim donma seklim arkadas gibi degil, dediginiz gibi islem yapmistim ama herhangi bir sikinti cikmadi. Benimki "yeni sekme acinca 0.5 saniye takliyor" ya da bir program acilinca yarim saniye donuyor. Oyun oynarken de hissedebiliyorum.
O genelde chipset sürücüsünü windows veya aracı programlar yanlış yüklerse oluyor. Chipset sürücüsünün doğru olduğundan eminseniz 1809'a dönün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı