Ben geçmenizi öneriyorum. Fazla dosyanız yoksa Temiz kurulum ile geçiş yapmanız daha iyi olacaktır.
Özellikle işaretçi rengini ve boyutunu değiştiren özellikler çok işime yaradı.
Bazı uygulamalar için sağ tıklayıp kaldırma sistemi geldi. @Bonexq
Kalkmayan uygulamalar, gizlilik ayarları vb. içinse aşağıdaki rehbere bakabilirsin.
Windows 10 performansını artırmak ve sistemin üzerindeki yükünü azaltmak için yapabileceklerinizi bu rehberimizde bulabilirsiniz. Windows 10 iÅletim
Sistemden sisteme değişiyor bu durum. Mesela bende gayet stabil ve güzel çalışıyor bazılarında sorunlu. Geri yükleme noktası oluşturup geçmenizi öneririm.
Bende de stabil ve düzgün çalışıyor. Hatta yeni sürümle önceki sürümlerde kaldırılmayan ve kapatsanız dahi arkaplanda çalışan Windows uygulamalarının çoğu artık kaldırılabiliyor ve böylece işlemci, ram kullanımı düşüyor.
Bende de stabil ve düzgün çalışıyor. Hatta yeni sürümle önceki sürümlerde kaldırılmayan ve kapatsanız dahi arkaplanda çalışan Windows uygulamalarının çoğu artık kaldırılabiliyor ve böylece işlemci, ram kullanımı düşüyor.
Şuan onları hatırlayamıyorum maalesef ama siz uygulama adı söylerseniz, kaldırıp kaldırılmayacağına yardım ederim. Forumda buraya yazarsak konu dışına çıkmış olabiliriz. Başlat menüsünde uygulamalara göz atıp, kullanmayacağınızı düşündüklerinizi kaldırabilirsiniz.
Ben geçmenizi öneriyorum. Fazla dosyanız yoksa Temiz kurulum ile geçiş yapmanız daha iyi olacaktır.
Özellikle işaretçi rengini ve boyutunu değiştiren özellikler çok işime yaradı.
Bazı uygulamalar için sağ tıklayıp kaldırma sistemi geldi. @Bonexq
Kalkmayan uygulamalar, gizlilik ayarları vb. içinse aşağıdaki rehbere bakabilirsin.
Windows 10 performansını artırmak ve sistemin üzerindeki yükünü azaltmak için yapabileceklerinizi bu rehberimizde bulabilirsiniz. Windows 10 iÅletim
Ben yeni geçtim 6gb ddr3 ram ve intel i3 2120'ye sahibim hiçbir çökme kasma gibi bir sorun görmedim.Ama küçük bir sorun fark ettim Gece Işıgı çalışmıyor.