Rehber Windows 10 20H2 Sürümüne Geçiş

Resmi olarak gelene kadar şu anki üzerinde geliştirmeler, düzeltmeler, ek özellikler falan gelirse windows update ile bunlar benim kullandığım sürüme adapte olur yani?

Resmi olarak gelene kadar şu anki üzerinde geliştirmeler, düzeltmeler, ek özellikler falan gelirse Windows Update ile bunlar benim kullandığım sürüme adapte olur yani?
Zaten sürüm aslında tamamlandı. Başka yeni ek özellik gelmeyecek. Sadece hata düzeltmeleri gelecek ki onları zaten Windows Update üzerinden alabiliyorsun. Hatta ek özellikler bile Windows Update üzerinden alınabilir çünkü 20H2 sürümü 2004'e ek güncelleme olarak geliyor. Yani 1909'dan 2004'e yükseltme gibi olmayacak.

20H2'nin mi akşam yayınlanmasını bekliyorsunuz?
Daha önceki 1909 sürümünün Kasım 2019 Patch Tuesday gününde (12 Kasım 2019) yayınlanmış olmasından dolayı bu sürümün Ekim 2020 Patch Tuesday gününde (13 Ekim 2020) yayınlanmasını bekliyorum fakat kesin değil. Belki de ay sonunda yayınlanır, bilemeyiz.

O zaman acelem yok benim ya bekliyim biraz daha Windows Update'den güncelleme yapsın .

Bize de çıkacak resmi sürüm 2004 gibi ek güncelleme olarak gelecek o zaman değil mi? Yani 2004 sürümü kullanan ile şu anki 20H2 sürümünü kullanan biz, windows update yaptığımızda her ikisinde windows sürümü tamamen aynı olacak, son hali olacak. Mesela 19042.580 diyelim çıkacak olan resmi sürümün adı, benimki de bu olacak 2004 sürümü olup güncelleyenin de bu olacak.

Aynen öyle. Tekrar format atmanıza gerek yok.

Böyle insanlara cevap bile vermeyeceksin. 17 yaşında daha ergen çocuk Türkçe'ye aşırı nefreti varmış. Zaten siz doğru şeyleri söylemişsiniz. Son cevabında da çok güzel bir r yapmış. Yazık cidden.

Anladım. Kesin eminsiniz değil mi araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Önceden de resmi olarak yayınlanmadan sürüm yüklediniz oradan mı biliyorsunuz?
Evet, yükledim. 2004 sürümünün son Slow Ring (eski Beta Channel) sürümlerinden birini (19041.84) UUP olarak indirip ISO'ya çevirdikten sonra yükseltmiştim. Sonra 19041.264 final sürüm olarak 27 Mayıs'ta çıktı ve ben de bu sürüme Windows Update üzerinden kısa sürede güncelledim. Tekrar 2 saat büyük bir güncelleme yüklenmesini falan da beklemedim, 5 dakika sürdü sadece. Yani diyeceğim şu ki geçin gitsin.
Doğru açıklayamadım da ondan. Türkçeye değil Türkçe yazılımlara karşı nefretim var sadece.
Ayrıca 17 yaşında diye insanlarla dalga geçemezsin. 10 yaşında olup mükemmel bilgiye sahip olan ve aynı zamanda mükemmel işler ortaya çıkaran da var, 30 yaşında olup işe yarar hiçbir şey yapmayan da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…