Rehber Windows 10 20H2 Sürümüne Geçiş

Dostum konuyla alakasız ama bir şey sorucam ben mesela bilgisayarı ilk açtığında masaüstü kaç saniyede geliyor diye falan çok merak ederim HDD kullanıyorum 30 35 saniyede geliyor 1 ay içerisinde 2 kere format attım formattan önce 23 25 saniyede geliyordu şimdi 30 35'lere çıktı başlangıç programları falan aynı sebebi ne acaba nasıl kısaltabilirim süreyi?

Geldi sanırım

Dostum bu 20H2 sürümü için (19042.508) Insider olmayanlar Ekim'de resmi sürümü beklesin demişsin. Ben Indiser kullanmıyorum ama bu sürümü yükledim dediğim gibi.
Sadece Windows Update. Bu kadar. Bu sürüm zaten final sürüm. Microsoft resmi açıklaması böyle. Ancak sonraki numara değişir update ile ki o zaten olağan bir durum.
Windows Insider kullanmıyorum ama.

Çok teşekkür ederim rehberiniz için IS sürümüm19042.572 oldu.

Nihai sürümü gelirse güncelleme ile geçebilir miyiz yoksa bir beta da olduğumuz için fortmak atmak mı gerekecek arkadaşlar.

Nihai sürüm gelirse güncelleme ile geçebilir miyiz yoksa Beta sürümde olduğumuz için format atmak mı gerekecek?
Nihai sürüm geldiği zaman Beta sürümü kullananların format atması gerekmeyecek. Doğrudan Windows Update üzerinden güncellemeleri alacaksın ve nihai sürüme geçmiş olacaksın. Mesela ben 19041.84 sürümünü böyle kurmuştum, 19041.264 sürümü final sürüm olarak çıkmıştı ve ben o sürüme doğrudan Windows Update ile geçmiştim. Üstelik tekrar büyük bir özellik güncellemesi yükler gibi 1 saat falan da bekletmedi, 1-2 dakika içerisinde güncelleme yüklendi. Sonradan sadece Ryzen'a geçtiğimde format atmıştım. Yoksa Ryzen'a geçmemiş olsaydım hala aynı Windows'u kullanıyor olabilirdim.

Arkadaşlar 2004 Pro sürümü kuruluydu bende. Is derleme sürümüne göre normalde 20H2 yazması gerekiyormuş ama bende sadece 2004 yazıyordu winver komutu ile bakınca. Bende bu konudaki yöntem ile CMD aracılığıyla güncelleme yaptım 10 saniye sürmedi zaten sistemi yeniden başlattım 2004 yazan yer 20H2 oldu buraya kadar sorun yok ama bu işlemlerden sonra sistemimde ağırlık ve yavaşlama söz konusu ayrıca burada bir konu açtım bu sorun da baş gösterdi. Yardımcı olabilir misiniz?

2004'e geri nasıl dönebilirim?

Bana bu sürüm geldi

Hocam siz Insider olmuşsunuz yanlışlıklan.

2004'e geri nasıl dönebilirim?

Hocam "Kurtarma" bölümünde Windows 10'un eski sürümüne dönüş yap, geçiş yap gibi bir yazı olacak. Oraya tıklayın, sizi bir eski sürüme atar. Dosyalarınıza, uygulamalarınıza veya oyunlarınıza bir şey olmadan tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…