Rehber Windows 10 20H2 Sürümüne Geçiş

Hocam ayarlardan dil seçenekleri kısmından değiştirme vs olmuyor mu?
Olmuyor. Yükleme dili Türkçe kalıyor ve sonucunda ise sonradan daha yeni bir İngilizce ISO ile yükseltemiyorum, sadece dosyaları korumama izin veriyor. Ayrıca ücra köşelerde dil Türkçe kalabiliyor, Türkçeye aşırı bir nefretim var.

2004 sürümünü temiz kurulum ile ingilizce ISO olarak kurun. Sonra bu konudaki ufak güncellemeyi yükleseniz olmaz mı acaba?

2004 sürümünü temiz kurulum ile İngilizce ISO olarak kurun. Sonra bu konudaki ufak güncellemeyi yükleseniz olmaz mı acaba?
Boşa vakit kaybından başka bir şey değil. Zaten elimin altında 2 tane 20H2 İngilizce ISO dosyası var (hem Insider programından edindim, hem de ESD ile oluşturdum). Hatta 20H2 Türkçe ISO bile var (ESD ile oluşturdum). Ben esas 20H2'nin tam çıkışını bekliyorum. Yarın çıkar diye düşünüyorum ama göreceğiz. O zaman MCT ile ISO indirip onunla gıcır bir format atacağım .

Aha! Windows 10'un yeni sürümü çıkmış.
Ben bile takip edemiyorum artık.

Şimdi yüklersek en son resmi 20H2 sürümü gelince ne yapmamız lazım? Temiz kurulum mu yoksa Windows güncellemesi yeterli mi? Windows güncellersek resmi sürüme geçer mi?

Şimdi yüklersek en son resmi 20H2 sürümü gelince ne yapmamız lazım? Temiz kurulum mu yoksa Windows güncellemesi yeterli mi? Windows güncellersek resmi sürüme geçer mi?
Sadece Windows Update. Bu kadar. Bu sürüm zaten final sürüm. Microsoft resmi açıklaması böyle. Ancak sonraki numara değişir update ile ki o zaten olağan bir durum.

Türkçe’ye aşırı bir nefreti varmış. Peehh... Ne kadar üzüldük anlatamayız. Nefret ettiğiniz dili kullanan formu kullanıp buradan medet beklemeniz de ayrı bir acizlik zaten. Tam tahmin ettiğim yaştasınız 14-15 diyecektim ama 16 yaşında bir çocuksunuz. Kullandığınız dilden nefret etmenizin başka açıklaması yoktu zaten. Kesinlikle 3-5 tane blues tarzı müzik dinleyip, 3-5 tane yabancı dizi izleyip kendinizi bir şey sandığınıza da adım gibi eminim...

Ağzına sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…