21H2 ile birlikte DirectStorage gelecek. O baya bir performans farkı yaratabilir.Performans ile alakalı şeyler var mı bu güncellemelerin içinde? 21H1, 21H2 vesaire?
21H2 ile birlikte DirectStorage gelecek. O baya bir performans farkı yaratabilir.Performans ile alakalı şeyler var mı bu güncellemelerin içinde? 21H1, 21H2 vesaire?
Büyük güncelleme 21H2 olacak gibi. Hem simgeler güncelleniyor hem böyle özellikler gelecek, süper olacak. Windows'u sevinçten yiyesim var şu an.21H2 ile birlikte DirectStorage gelecek. O baya bir performans farkı yaratabilir.
21H2 ile birlikte DirectStorage gelecek. O baya bir performans farkı yaratabilir.
Xbox ile bir alakası yok ki. Xbox içerisinde kullanılan bir teknoloji PC'ye geliyor sadece.Benim XBOX ile alakalı bir şeyim yok benim bilgisayarıma da etki etme ihtimali var mı?
Hayır sonra 21H2 var.Bu Win10 için son güncelleme mi olacak peki? Yani bundan sonra güncelleme gelmeyecek mi? Eğer öyleyse son defa yükleyip şu güncelleme eziyetinden kurtulmak istiyorum. Sürekli ertelemekten yoruldum Windows güncellemelerini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.