Windows 10 32 Bit'ten 64 Bit'e geçerken "Recovery bcd" hatası

OGmer

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım Windows 10 32 Bit ve ben 64 Bit'e geçmek istiyorum. Ancak bu sırasında press any key dedikten sonra basıyorum bir tuşa ardından recovery boot bcd gibi bir hata cikiyor ve bir sure sonra PC yeniden basliyor. Allah'ını seven yardım etsin iki aydır uğraşıyorum bunun için.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarın Windows 10 32 Bit ve ben 64 Bit'e geçmek istiyorum. Ancak bu sırasında press any key dedikten sonra basıyorum bir tuşa ardından recovery boot bcd gibi bir hata cikiyor ve bir sure sonra PC yeniden basliyor. Allah'ını seven yardım etsin iki aydır uğraşıyorum bunun için.
Sistem 64 bit mi?

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarın Windows 10 32 Bit ve ben 64 Bit'e geçmek istiyorum. Ancak bu sırasında press any key dedikten sonra basıyorum bir tuşa ardından recovery boot bcd gibi bir hata cikiyor ve bir sure sonra PC yeniden basliyor. Allah'ını seven yardım etsin iki aydır uğraşıyorum bunun için.
Bilgisayara sağ tık yapıp özelikler kısmını açın. Sistem türünü kontrol edin.

Olayi soyle özetleyeyim daha önceden bilgisayarım Windows 10 64 bitti performans açısından Windows 8 32 bite geçmek istedim sonra Windows 10'a tekrar geçtim ama 32 bit olarak şimdi ise tekrardan 64 bit yapmak istiyorum ancak yapamıyorum discord filan varsa yardım edebilir misiniz uzun zamandır yapmaya çalışıyorum.

Yani benim şu anda amacım usb'deki Windows 8 64 biti bilgisayarıma kurmak ve bu hatayla karşılaşıyorum lütfen yardım

Olayi soyle özetleyeyim daha önceden bilgisayarım Windows 10 64 bitti performans açısından Windows 8 32 bite geçmek istedim sonra Windows 10'a tekrar geçtim ama 32 bit olarak şimdi ise tekrardan 64 bit yapmak istiyorum ancak yapamıyorum discord filan varsa yardım edebilir misiniz uzun zamandır yapmaya çalışıyorum.

Yani benim şu anda amacım usb'deki Windows 8 64 biti bilgisayarıma kurmak ve bu hatayla karşılaşıyorum lütfen yardım
hocam iso dosyasını flasha yazdırdınız mı ve hata ile hangi işlemi yaparken karşılaştınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna benzer bir hata mı hocam.
Bu değilse aldığınız hatanın ekran görütüsünü paylaşın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı