Windows 10.5'a geçmek mantıklı mı?

shkemb

Decapat
Daha fazla  
Aktif olarak Windows 11 kullanıcısıyım ancak gerçek anlamda sıkıntılı bir işletim sistemi ne yapıp ne yapamayacağıma sürekli karışan bir işletim sistemi kullanmak istemiyorum. Windows 10.5 denilen işletim sistemini birkaç yerde duydum ancak Türkçe bir kaynak göremedim. Fikirlerinizi paylaşır mısınız? Nasıl kurabileceğimi ve kurduğum zaman bir sıkıntı ile karşılaşıp karşılaşmayacağımı bilen biri yardımcı olabilir ise sevinirim, iyi Sosyaller.

Custom bir işletim sistemiymiş bir YouTuber tarafından yapılmış sanırım hakkında görebildiğim son video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aktif olarak Windows 11 kullanıcısıyım ancak gerçek anlamda sıkıntılı bir işletim sistemi ne yapıp ne yapamayacağıma sürekli karışan bir işletim sistemi kullanmak istemiyorum. Windows 10.5 denilen işletim sistemini birkaç yerde duydum ancak Türkçe bir kaynak göremedim. Fikirlerinizi paylaşır mısınız? Nasıl kurabileceğimi ve kurduğum zaman bir sıkıntı ile karşılaşıp karşılaşmayacağımı bilen biri yardımcı olabilir ise sevinirim, iyi Sosyaller.
Windows 10 a geç direk.
İso orjinal. Microsoftun güncel isosu dur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı