Windows 10.5'a geçmek mantıklı mı?

Aktif olarak Windows 11 kullanıcısıyım ancak gerçek anlamda sıkıntılı bir işletim sistemi ne yapıp ne yapamayacağıma sürekli karışan bir işletim sistemi kullanmak istemiyorum. Windows 10.5 denilen işletim sistemini birkaç yerde duydum ancak Türkçe bir kaynak göremedim. Fikirlerinizi paylaşır mısınız? Nasıl kurabileceğimi ve kurduğum zaman bir sıkıntı ile karşılaşıp karşılaşmayacağımı bilen biri yardımcı olabilir ise sevinirim, iyi sosyaller.

Windows 10.5'i ilk defa duyuyorum.

Windows 10'da yapıp da 11'de yapamadığın şey nedir? Aynısı zaten. Arayüzü farklı sadece. Seneye güvenliği de kesecekler ondan diyorum boşuna geçme.
Windows 11 hala yeterice hızlı değil arayüz donuyor
Eski oyunlarda (pes 19) berbat performans alıyorum.
Güncel sistemde oluyor bu durumlar.
Desteği kesilecek diye o işletim sistemini kullanamayacağınız anlamına gelmiyor.
Bankalar bile xp kullanıyor hala.
Demek ki var bir bildikleri.

Windows 11 hala yeterice hızlı değil arayüz donuyor
Eski oyunlarda pes 19 berbat performans alıyorum.
Windows 11'e o kadar karşı biri olarak söylüyorum ki 23H2, Win 10'dan daha hızlı. Sistemden sisteme değişebilir tabii ama en basitinden Ryzen serisine gelen performans güncellemeleri 10'a gelmiyor. Eski oyun olarak DirectX veya sürücü ile ilgili sorunun olabilir. Genel olarak zaten yeni sistemler eski oyunlarda düşük performans verirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı