Çözüm Windows 10 64 bit 0xc00007b Hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bekosii

Kilopat
Katılım
19 Ağustos 2015
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba öncelikle.
Windows 10 64 bit kullanıyorum ama virüsten dolayı format atmıştım sonra tüm açmaya çalıştığım oyunlarda ''00xc00007b'' hatasını vermeye başladı. DLL değiştirdim VCREDIST'in tüm sürümlerini yükledim NET Framework 4.5 yükledim, Directx 11 yükledim virüste yok. Bilgisayarda açmaya çalıştığım tüm oyunlar bu hatayı veriyor. Denemediğim yol kalmadı vcredist, dll files, directx, net framework hepsini denedim. Siz biliyorsanız yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi denedim ama oyunun adını tam olarak giremedim sanırım. Outlast.exe dendim play outlas yazıyor kısayolda onu denedim gene olmadı. Launcher exe denedim gene olmadı. Outlast için ne yazmamız gerkiyor bilen var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu videolar ve DLL dosyaları ile bir yere varamazsınız! Öncelikle bunu bilmeniz gerek. Hatta durumu daha da kötü edersiniz. Çünkü DLL dosyaları işletim sistemi sürümü ve mimarisine göre yüklenir. Öyle kafanıza göre bir yerden DLL indirip sistem klasörlerine atarsanız bir şeyi çalıştırıp başka bir şeyi bozarsınız. Bu yüzden yapmanız gereken Process Monitor raporu oluşturmaktır. Bu rapor ile yanlış kopyaladığınız DLL dosyasını öğreniriz ve onu düzeltmek için gerekli kurulumu yaparız.

Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal

Logfile.rar — Yandex.Disk abi yardım et Process Monitor yaptım.
 
Arkadaşlar sevincimden siteye üye oldum.. Vereceğim linkte anlatılan otomatik yüklemeyi yapın oluyor.. 1 haftadır her gün araştırıyorum, sorunu çözdüğüm gibi soluğu burada aldım. Keyifli oyunlarr.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Allah razı olsun 1 aydır bazı oyunlar açılmıyordu artık vazgeçmiştim işe yaradı buradaki otomatik kurulum yöntemi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Logfile.rar
Abi raporum burada uygulama Origin.
Burayı görmeden önce baya bir yerde denedim ben de sadece no name found değil end of file tarzı şeyler de var acaba videolardan mı diye düşündüm. En kısa sürede cevap verirsen çok sevinirim.
@Recep Baltaş
Windows 7 Ultimate 64 bit
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı