Windows 10 %90 Bellek kullanımı

Mehmetcannn

Kilopat
Katılım
24 Ekim 2014
Mesajlar
663
Makaleler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son bir kaç gündür nedenini bilmediğim bir şekilde boşta yüksek bellek kullanımı var sistemde. Bir çok yeri araştırarak çözüm bulmaya çalıştım fakat nafile. BİOS güncellemesi yaptım, bu şekilde boşta %30-40 civarlarına düştü fakat 1-2 gün sonra yeniden yüksek seviyeye ulaştı. Aşağıdaki fotoğraflarda da görebilirsiniz, arka planda çalışan uygulamada yok. Sorunun neden olduğunu ve çözümün nasıl olacağı hakkında yardım edebilir misiniz?
Windows güncel, driverlarım güncel, O.C edilmiş şekilde sistemim :
Anakart : MSİ X99S Gaming 7
Ekran kartı : MSİ GTX 980
Ram : 4x4 GSkill Ripjaws4 2400 MHZ
İşlemci : İntel i7 5820k
SSD : Samsung 850 Evo 250 Gb
HDD : WD Red Cache Nas Harddisk 3 Tb
Güç Kaynağı : Cooler Master GX - 2 +80 Gold 750w
 

Dosya Ekleri

  • t1.png
    t1.png
    15 KB · Görüntüleme: 440
  • t2.png
    t2.png
    267,3 KB · Görüntüleme: 501
Sistemde bellek sızıntısı var. Kullanmış olduğun anakarta göre killer network manager'in buna yol açtığını düşünebiliriz. Killer network ile ilgili her şeyi program kaldır'dan kaldırın ve aşağıdaki sürücüyü kurun. Sorun devam ederse, sürücü hariç sadece killer network manager'i kaldırın.

Killer Network Driver (v1.1.57.1125): http://download.msi.com/dvr_exe/Killer_network_w10.zip
 
@cRea80 killer network'u sildim güncel olanını yükledim fakat geri yüklediğimde ethernet bağdaştırıcısının sürücüsünde bi sorun olabilir diyor ve şuanda bilgisayarımdan internete giremiyorum hiç birşey işe yaramıyor
 
Ben sana killer network'ü sil demedim ki!! Aygıt yöneticisinden mevcut ağ bağdaştırıcısını kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın.
 
Aygıt yöneticisinden mevcut ağ bağdaştırıcısını kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı