Yusuf Emre İnceipek
Megapat
Daha fazla
Bileşenler aynı olduğu için sorun olmaz.Fakat şuan bildiğiniz üzere MSI 990FXAGD65 kullanıyorum. Umarım yanlış yapmamışımdır? Bu arada monitör için paylaştığınız;
Ekran kartını değişmediyseniz evet dediğin uygulayabilirsin.Bu anakartı alınca format attıktan sonra sadece Winrar ve Adobe Acrobat Reader DC indirdim. Bir de ekran kartı için 'Aygıt yöneticisinden' sürücüyü otomatik olarak güncelleştirdim. DDU rehberine göre adımları izleyip önce paylaştığınız...
Tamam, açtığında öneri yaparız. FPS zaten aynı kalan birşey değil çok fazla oynama yapıyorsa da normal olabilir oyunlara bağlı olarak değişebilir.Şuan en büyük problemim CPU ısısı ve aldığım FPS' nin stabil olmaması. O konuyla ilgili de yazımı yazdım. Şimdi soğutucuyla ilgili yeni konu açacağım. Sizi de ekleyeceğim.
Sağolasın senin de Ramazan ayı hayırlara vesile olsun inş.Rabbim hayırlı ramazanlar nasip etsin.
Bakmana gerek yoktu zatenAyrıca her yerden 3 modelin de fiyat kontrolünü yaptım. Çok teşekkür ederim. 3 modelde de paylaştığınız satış siteleri hariç diğer sitelerde fiyatlar çok daha yüksek.
Öyle demeseydin iyiydiSiz zaten benim sistemi benden daha iyi biliyorsunuz.
Evet o.Sizin yeni bulduğumu alabilirsin dediğiniz sanırım bu;
Birkaç video rehber izleyip, kullanım kılavuzuna bakarsanız yapamayacak birşey değil. Sipariş ederken işlemci macunun yoksa sipariş etmeyi unutma derim. Onun da rehberlerini yapmıştık.Montaja gelince, daha önce hiç CPU soğutucusu montajı yapmadığım için inşallah çok zorlanmam.
Varsa güzel ama almanı tavsiye etmem garantide sorun yaşayabilirsin yabancı olduğu için birde eski çıkış tarihli.Cryorig olan için nanokatalogu arayıp stok sorgusu yaptırdım.