Yusuf Emre İnceipek
Megapat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
O şekilde olur tabi. Dediğin oyun veya programlar atınca çalışmama ihtimali olabilir o yüzden bilginiz olsun.Yani şunu demek istiyorum. Önce D sürücüsünü biçimlendirsem. Daha sonra bütün bu saydığım her şeyi oraya atsam olur mu?
Evet o şekilde olacak zaten. İsim değiştirmene gerek yok. Disk boyutu aklında olsun yeterli.Bir de şeyi merak ettim. D sürücüsüne her şeyi attık diyelim. Gerekirse ismini de değiştirdim. Disk bölümleme yerine geldiğimde D sürücüsü hariç her şeyi sildim. SSD'yi biçimlendirip birincil disk C sürücüsü olarak yaptım. Devam edip Windows'u kurdum. Format bittiğinde şu anki D sürücüsü depolama birimi olarak kalmış olacak. Yani Windows sadece SSD de olacak. HDD de Windows olmayacak. HDD de sadece oyunlar, programlar ve fotoğraflar olacak.
OlurŞu an sadece merak ettiğim şey, şu anki D sürücüsünü biçimlendirirsem ekstra bölüm oluşturmadan her şeyi içine atsam sorun olur mu?
Doğru demiş yasal sınırı aşmıştın zaten. 30 gün dolmadıysa yine de Tüketici hakem heyetine başvurabilirsin.Fakat görüştüğü kişi 14 gün üstüne sistemin iade kabul etmediğini ve bu durumda yapılacak hiçbir şeyin olmadığını söylemiş.