Çözüldü Windows 10 arama yeri çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kadir ipek

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 arama yerine yazı yazamıyorum arama yapamıyorum. Oturum şifresini kaldıracam orada da işlemiyor. Lakin chrome'da işliyor. Klavyede bir sorun yok. Nasıl düzeltecem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  1. Masaüstüne sağ tıklayın ve yeni bir not belgesi açın.
  2. İçine bu kodu yapıştırın:
    Kod:
    Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search]
    "BingSearchEnabled"=dword:00000000
    "CortanaConsent"=dword:00000000
  3. Sonra arama.reg olarak kaydedin ve sağ tıklayıp birleştir deyin.
  4. Windows'u yeniden başlatın.

Doğrudan hazır dosyayı indirmek için:

Enteresan, bugün itibariyle benim de çalışmıyor. Görüntü de aynen böyle. Bir sürü çözüm denedim, olmadı. Nasıl olabilir bilmiyorum ama genel bir sıkıntı olma ihtimali var mı acaba?

Düzenleme: Yabancı bir kaynakta da birçok insanın böyle bir problem yaşadığına dair yeni bir yazı var:

Tam ben de bunun için konu açacaktım. Durum bende de böyle. Dün düzgün çalışıyorken bugün çalışmıyor aynı senin paylaştığın görüntüdeki gibi.

Bilgisayarı yeniden başlat, bende de oluyordu ara sıra ve yeniden başlatma sonrası düzeliyordu. Eğer düzelmezse yukarıdaki... - Tam yazarken, şimdi fark ettim, benimki de gitti, hahaha. Yine de deneyelim yeniden başlatmayı, gelmezse döneriz konuya ve olası çözümleri deneriz.

Merhaba, bugün sabah giderken bilgisayarımı kapattım ve çıktım.
Eve geldim bilgisayarı açtım ve bu hata ile karşılaştım.

Eki Görüntüle 496944

Arama çubuğu böyle kalıyor hiçbir sonuç çıkmıyor.
Neden olabilir bilen var mı acaba?
Aynen bende bir şey yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor Microsoft'a e-posta atacağım çözsünler şunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı