Windows 10 Arkada Uygulamaları Açık mı Bırakıyor?

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. Çok RAM tükettiğini duydum. Ama bu kadarı çok fazla geldi. Sonrasında görev yöneticisinden baktığımda Cyberpunk ve Valorant açık gözüküyordu(ikisini de öncesinde oynayıp kapatmıştım). Daha sonra ikisini de görevi sonlandır yaptım ve RAM kullanımı yüzde 30'a düştü. Benim anlamadığım şey Windows 10 böyle uygulamaları arka planda açık mı tutuyor?

boştaram.PNG

uygulama.PNG

kapatktansonra.PNG

(Avira ile tam sistem taraması yaptım, bir şey çıkmadı)

Selamlar arkadaşlar, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. Çok RAM tükettiğini duydum. Ama bu kadarı çok fazla geldi. Sonrasında görev yöneticisinden baktığımda Cyberpunk ve Valorant açık gözüküyordu(ikisini de öncesinde oynayıp kapatmıştım). Daha sonra ikisini de görevi sonlandır yaptım ve RAM kullanımı yüzde 30'a düştü. Benim anlamadığım şey Windows 10 böyle uygulamaları arka planda açık mı tutuyor?

Eki Görüntüle 893466

Eki Görüntüle 893467

Eki Görüntüle 893468

(Avira ile tam sistem taraması yaptım, bir şey çıkmadı)

Cyberpunk açık gözüküyor fakat RAM kullanımı MB boyutunda o kadar çok RAM kullanmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı