Windows 10 Aşırı Bellek ve Disk Kullanımı

NeonLy

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Elekronik Teknikeri / Öğrenci
Merhabalar;
Şirkette kullandığımız masa üstü bilgisayarda açıldıktan bi süre sonra aşırı derecede kasma meydana geliyor. Sistem orjinal windows 8.1 idi bu sorun ordayaken başladı geçebileceğini düşünerek Windows 10 sürümüne geçtik fakat hala devam ediyor.
Sistem açıldıktan 5-10 dk sonra
'Sistem ve sıkıştırılmıs bellek ' işlemi Ram ve Disk Kapasitesini % 95 seviyelerine getiriyor. Aynı zaman sistem üzerinde onlarca
' Java(TM) Web Start Launcher (32bit)'
İşlemi çalıştırıyor. Ve sistem 10 dakika sonra kendi kendine normal hale geliyor. Her açılışta bu durum mevcut. Ve kapatırkende bazen 'Driver_Power_State_Failure' hatası veriyor. Sorunun çözümu nedir acaba ?
sistem3.jpg
sistem 2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama bu sorun windows 8.1 de ikende vardı. Orjinal cd'den kurulan windowsdu. Sorunlu uygulamaları nasıl tespit edebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şirket bilgisayarı olduğu için fazla müdahale edemiyoruz. Muhasebe programı kurulu. Onu tekrar kurmak sorun. Altarnetif bi yol yokmudur ?
Bu sorunu yaşayan bazı kullanıcılara diğer adminler farklı çözümler sunmuş. Tarama falan yaptırmışlar vs. Bende o yollarla çözemezmiyim ? Genelde sorunun hatalı driver olduğunu söylüyorlar adminler.

Ccleaner ile temizlik yaptım .Habersiz kurulan gereksiz uygulamaları kaldırdım. Javayı kaldırdım sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı