Windows yavaşlığından şikayet edenlerin bence %90 iki sebebi var. Sistem bakımı yapılmıyor veya sistemde virüs var. Birinci linkteki virüs temizleme aracını indirin bilgisayarınızı tarayın. Sonra ikinci linkteki Antivirüs programını kurup "Tam tara" yapın. Ardından 3. linkteki sistem bakımını uygulayın.

https://download.sp.f-secure.com/tools/F-SecureOnlineScanner.exe

Panda Protection(Panda Free Antivirüs):
http://acs.pandasoftware.com/Panda/FREEAV/Promo/FREEAV.exe

Auslogics Ürünleri ile Sistem Bakımı
Sistem bakımını ben zaten CCleaner ile yapıyorum. Yani gerek yok gibi.

Sistem bakımını ben zaten CCleaner ile yapıyorum. Yani gerek yok gibi.
Bakım deyince aklınıza temizleme gelmesin sadece. Disk birleştirmede var. "Sistem Bakımına" birçok şey dahil edilebilir. Ayrıca CCleaner, Microsoft tarafından önerilmiyor. Siz konudaki sistem bakımını deneyin. Farkı göreceksiniz.

Bakım deyince aklınıza temizleme gelmesin sadece. Disk birleştirmede var. "Sistem Bakımına" birçok şey dahil edilebilir. Ayrıca CCleaner, Microsoft tarafından önerilmiyor. Siz konudaki sistem bakımını deneyin. Farkı göreceksiniz.
Peki teşekkürler. Ama disk birleştirmeden açıkcası biraz korkmuyorum değil. Tek bir disk kullanmak tamam performansı arttırır ama,formattan sonra benim en çok işe yarayan dizinim olan 'D' C ile birleştiği için sanıyorumki format atınca direk formatlayacak. Yanlış mıyım ?

Yapacağın ilk şey donanımsal bakım 2015'den beri donanımsal bakım yapılmadıysa acilen yaptır. Sonrasında donma veya problemlerin çözülmez ise, imzamdan sistem tarama 2 ve Aida64 sonucunu paylaşın.
Donanımsal bakım derken ? Ne kastettiniz ?

Yapacağın ilk şey donanımsal bakım 2015'den beri donanımsal bakım yapılmadıysa acilen yaptır. Sonrasında donma veya problemlerin çözülmez ise, imzamdan sistem tarama 2 ve Aida64 sonucunu paylaşın.
Ve forumda yeni olduğum için imzamdan sistem tarama 2 ve aida64 sonucu ne oluyor ? Nasıl paylaşırım ?

Peki teşekkürler. Ama disk birleştirmeden açıkcası biraz korkmuyorum değil. Tek bir disk kullanmak tamam performansı arttırır ama,formattan sonra benim en çok işe yarayan dizinim olan 'D' C ile birleştiği için sanıyorumki format atınca direk formatlayacak. Yanlış mıyım ?
Disk birleştirme sizin anladığınız gibi değil. Disk birleştirme diskteki dosyaların ilgili olanlarının belirli bir şekilde düzene sokulmasıdır. Yani bulaşık dizerken tabakları bir yere bardakları bir yere koyarız ya bir düzen yapıyoruz. Disk birleştirmede böyle bir mantıkla çalışıyor.

Forumda değil tüm forumlarda yenisin sen, çünkü tüm forumlarda imza sistemi vardır imza ise mesaj yazma kısmının altında genelde bulunur.

Yani burası oluyor;

imza sistemi.jpg

Forumda değil tüm forumlarda yenisin sen, çünkü tüm forumlarda imza sistemi vardır imza ise mesaj yazma kısmının altında genelde bulunur.

Yani burası oluyor;

Eki Görüntüle 202090
Peki teşekkürler.Hiç bilgim yok forumlarla. O yüzden sordum :)

Disk birleştirme sizin anladığınız gibi değil. Disk birleştirme diskteki dosyaların ilgili olanlarının belirli bir şekilde düzene sokulmasıdır. Yani bulaşık dizerken tabakları bir yere bardakları bir yere koyarız ya bir düzen yapıyoruz. Disk birleştirmede böyle bir mantıkla çalışıyor.
Teşekkürler. Yarın disk birleştirmeyi yapacağım. Uzun sürdüğünü söylüyorlar

Yani burası oluyor;

Eki Görüntüle 202090
Şu an HerdProtect ile tarama yapıyorum. Sonlara doğru geldi. MaşAllah 8 virüs buldu. En yakın zamanda linkini paylaşacağım.

Yani burası oluyor;

Eki Görüntüle 202090
Buyrun. Sistem taraması 2 raporu. Scan_2016-11-26-23-26.txt

Sorun devam etmekte.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı