Sistem kaynakları be durumda?
Bir çok windows 10 kurulu cihazda, %100 disk kullanım hatası yaşadım. Sizde de benzer sorun olabilir.
İlk açılıştan 5 dak geçtikten sonra disk kullanım yüzdesini gözlemleyin. Disk, işlemci ve ya ram %
100 kullanım varsa, tekrar buraya yazın size ne yapacağınızı açıklarım.
Mümkünse görev yöneticisi ekranlarınızda buraya yapıştırın.

Başlıkta da gördüğünüz gibi Windows 10 çok yavaş çalışıyor. Açılış süresi 2-2. 30 dk arası sürüyor. Açılınca ise aşırı yavaş. Lütfen cevap verin. Günlerdir araştırıyorum çözüm bulamadım. Her yerde aynı şeyler var...

Hocam hiç işemci termal macununu kontrol ettiniz mi ?

Ayrıca masaüstü bilgisayar mı yoksa laptop mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılış hızı Hdd ve Ssd ve adını tam yazamadığım NV.me ssd(ler)de bitiyor masaüstü ekranındaki uygulamaları klasörlere at ne kadar fazla masaüstünde uygulama olursa bir hayli yavaş olur Hdd varsa Ssd şart.

Üstteki videodaki ayarı yaptığı için mi böyle dediniz ? Ben de yapacağımda ya da hiç ellemesem mi ?
Üstünden seneler geçmiş tam hatırlamıyorum neden dediğimi ama evet bilinçsiz değiştirilirse sıkıntı yapacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı