Windows 10 Çok Yavaş

Kuşçu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler, ben Windows 8 kullanırken HDD'yle 10-15 saniyede açılan PC, Windows 10'a geçince 60-100 saniyede açılıyor ve görev yöneticimde yoğun kaynak kullanan şu uygulamaları görüp duruyorum: Microsoft yazılım koruması (%10-%15 CPU Kullanımı), Antimalware Service Execetuble (%5-%10 CPU, 135 MB RAM), System (%10-%15 kullanım CPU'da), Sistem kesintileri (İlk açtığımda %99 gözüküyor, sonra %10 oluyor.).
Bu programları her daim görüyorum. Nedendir acaba? Windows 8'de fişek gibi çalışan PC, Windows 10'da kağnıya dönüyor. Alttaki fotoğrafta gördüğünüz iyi hali...

Ayrıca sistem özelliklerimi de paylaşıyım:
  • Intel i5-560 M.
  • NVIDIA GT 710.
  • 8 GB DDR3 RAM.
  • Yahu PC, Turbox, yahu.

Bu dediğiniz kaynakların kullanılması gayet normal, Windows 10 da çok fazla hizmet olduğundan böyle durumlar olması normaldir. Windows 8 üzerinden devam edebilirsiniz.

Bence Windows 8.1'e geri dönün veya 18xx sürümüyle dual boot yapın eğer işiniz varsa.

Kardeş ben g-loot uygulamasını kullanacaktım ama beyefendilerin uygulaması Win 8.1 de çalışmıyormuş yoksa ben Win 8.1'den vazgeçer miydim.
Öncelikle yazım kurallarına uyun ve hitap şeklinizi düzeltiniz.
Sorumun cevabını alamadım ?
G-Loot kullandığınızı sormamıştım...

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…