Windows 10 Corsair Link uyumsuzluk hatası

Corsair yazılım uzmanlarını mı değiştirdi ne yaptı bilmiyorum, tam 1 senedir rezaletin zirvesindeler maşallah. Yaptıkları bir link var onda da ya usb dongle sorunundan hydro serisi soğutucularını görmez, ya corsair hx750 psu nun fanının adam gibi yük gelmeden çalışmadığını algılaması için 3 versiyonda çözemezler, turuncu ışık sorunuydu bilmemnesiydi, 10 sene öncenin yazılımları açılıyor windows 10da corsair efendilerin sözüm ona windows10 uyumlu dedikleri güncellemeleri daha açılmıyor bile. Donanımda ki kaliteleri yazılımda devam etmedi. 1 senedir ben bunların merkezine mail atmaktan bıktım artık.

Gerçekten çok haklısınız. Ekim ayından beri Corsair Link ile uğraşıyorum. Hep sorun çıkartıyor. Bazen fanları görmüyor bazen RPM'yi 0 olarak gösteriyor vs. Artık şu soğutucuyu iade edeceğim çok sıkıntı çıkarıyor. İki vida takmayla radyatör vida girişleri yalama oldu, adamlara RMA attım ürünü bize gönderin yenisini size göndereceğiz diyorlar. Adamların servisi Hollanda'da. Buradan oraya kargo parası üründen pahalı :(. Koskoca soğutucuyu iki vida tutuyor onlar da olmasa düşecek ekran kartının üstüne. Sonra pompalardan takır takır sesler geliyor. Artık bıktım İnventus'a gidip kendi ellerimle iade edeceğim artık yeter.

Vidalar bende de yalama oldu servise gönderdim yenisi ile değiştirdiler. Servis boğaziçi bilgisayar. Kasaya bir kere taktın mı bir daha çıkarmamak gerekiyor.

RMA açıyorlar sağolsunlar, rma sayesinde kargo ücreti ödemeyeceksiniz ups ile diyorlar, ups e onların iletmemizi istedikleri rma kodunu iletiyorsun bu numara yanlış farklı bir numara vermeleri lazım diyorlar onlarda. Gönderemedim kaldı.

Gerçekten çok haklısınız. Ekim ayından beri Corsair Link ile uğraşıyorum. Hep sorun çıkartıyor. Bazen fanları görmüyor bazen RPM'yi 0 olarak gösteriyor vs. Artık şu soğutucuyu iade edeceğim çok sıkıntı çıkarıyor. İki vida takmayla radyatör vida girişleri yalama oldu, adamlara RMA attım ürünü bize gönderin yenisini size göndereceğiz diyorlar. Adamların servisi Hollanda'da. Buradan oraya kargo parası üründen pahalı :(. Koskoca soğutucuyu iki vida tutuyor onlar da olmasa düşecek ekran kartının üstüne. Sonra pompalardan takır takır sesler geliyor. Artık bıktım İnventus'a gidip kendi ellerimle iade edeceğim artık yeter.

Son düzenleme:
Aylar önce büyük umutla severek almıştım. Şimdi ise gına gelmeye başladım. Tamam kaliteli bir soğutucu çok beğeniyorum ancak Windows 8.1'den beri bu ''Corsair Link'' sorununu yaşamaktan bıktım usandım ya. Bir kez de düzgün driver çıkarın be. Radyatör deseniz tozdan geçilmiyor. Kompresör tutuyorum ama radyatör hala tozlu.

Arkadaşlar bende de windows 10 yükledikten sonra düzgün çalışmamıştı dün tesadüfen tekrar yükledim ve herşey mükemmel şekilde çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı