Windows 10 crack'in ne gibi zararları var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bilal Cihan

Kilopat
Daha fazla  
Daha önceki bilgisayarlarımın hepsinde Windows 10 kullandım fakat sıkıntı yaşamadım. Yeni bilgisayar aldım ve bu bilgisayarda da crack kullanmaya başladım Windows 10'u Update falan her şeyini yaptım. Bir sıkıntı yaşar mıyım OEM Key almasam veya bunun süresi bittikten sonra OEM alsam crack yerine ve OEM Key'den devam etsem olur mu? Tüm önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceki bilgisayarlarımın hepsinde Windows 10 kullandım fakat sıkıntı yaşamadım. Yeni bilgisayar aldım ve bu bilgisayarda da crack kullanmaya başladım Windows 10'u Update falan her şeyini yaptım. Bir sıkıntı yaşar mıyım OEM Key almasam veya bunun süresi bittikten sonra OEM alsam crack yerine ve OEM Key'den devam etsem olur mu? Tüm önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Verileriniz satılabilir.

Kaç yıldır crack'li bin bir türlü program kullandım, adam akıllı kullanmasını bilene ne virüs ne bilgi satım olur. Önermiyorum, şimdi ceza yemiyelim.
şu an crackli kullanıyorum 6 ay sonra biticek sanırım süresi oem key ile girsem olur mu ? temiz yükleme mi yapmam gerek yoksa
Verilerinizin elden ele dolaşmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz :)
kredi kartı veya herhangi bir şey yok sadece oyun bilgisayarı hesaplarım telefonumdan onay kodu alarak giriş yapılabiliyor sadece 6 ay sonra süresi bittikten sonra yani oem key ile devam edicem temiz kurulum mu yapmam gerek

Rusya veya Ukrayna'dan çalınırsa inşallah kız hacker'ler çalar, mahkemede güzellik görürüz :D
:D
Rusya veya Ukrayna'dan çalınırsa inşallah kız hacker'ler çalar, mahkemede güzellik görürüz :D
6 ay sonra oem key alıcam temiz kurulum mu yapmam gerek ?
6 ay sonra oem key alıcam temiz kurulum mu yapmam gerek ?

Verilerinizi zaten aktif olarak reklam sağlayıcılarına ve benzeri şirketlere gönderiliyor zaten smh. Eğer üstteki teknik kafana yatmadıysa bilgisayarına Windows 7 Home,Pro veya Ultimate yükleyebilir istediğin şekilde aktive edebilir ve ardından Microsoft'un Windows Media Creation Tool programını indirip bu bilgisayarı Windows 10'a güncelle diyip para ödemeden orjinal Windows lisansına sahip olabilirsin. Bu işlemi yaptıktan sonra bir sonraki format atışında key istenmeyecektir ve bilgisayarını internete bağlandığından Windows 10 lisansın aktif olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı