Windows 10 Critical Procces Died Hatası

• Konuyu başlatan Juxss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 4.028

Dosya Ekleri

• ZZ.jpg
    ZZ.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Aynı sorunu yaşadım. Yazdıklarını okuyunca an be an aynı şeyleri yaptığımı hatırladım. Çözememiş sinir olmuştum. Sebebi belli değil ya o mudur bu mudur diye sinir oluyor insan denerken. Benimki en sonunda çözüldü. SSD'den ana karta giden sata kablosunu değiştirdim. Düzeldi. Reddit'te bir kullanıcı ondan kaynaklanabileceğini yazmış. Denedim oldu. isterseniz siz de deneyin.

Aynı sorunu yaşadım. Yazdıklarını okuyunca an be an aynı şeyleri yaptığımı hatırladım. Çözememiş sinir olmuştum. Sebebi belli değil ya o mudur bu mudur diye sinir oluyor insan denerken. Benimki en sonunda çözüldü. SSD'den ana karta giden sata kablosunu değiştirdim. Düzeldi. Reddit'te bir kullanıcı ondan kaynaklanabileceğini yazmış. Denedim oldu. isterseniz siz de deneyin.
Hocam valla Sırf bu sorun için M.2 Aldım. XPG Spetcre G40 512 3400 okuma / 2400 Yazma
SSD ve HDD komple Devre dışı bırakıyorum. Söküyorum yani sadece m.2 üzerinden devam ediyorum. sorun yine aynı Reset atıyor. Önceden Critical atıyordu şimdi Direk kapatıp yeniden başlıyor.

Valla kendi başıma gelmiş gibi tekrar gerildim. Ana kartı sordum çünkü acaba PSU'da 8 pin, anakartta 12 pin CPU power girişi mi var diye.
Keşke şak diye anlayıp çözüm bulabilmiş olsam. 24 pin anakart kablosunu bir kontrol et istersen. M2 SSD'de de yaptı dediğine göre. Ya da belki PSU testi sorunu anlamana yardım eder.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir video gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Mavi ekran problemin çözülmüş.
Farklı bir problem doğmuş, OCCT ile Power testi yapar misin?

Ayrıca kapanma nasıl gerçekleşiyor?
"No Singal" yazıp kasa çalışmaya devam ediyor.
"No Singal" yazıp arkadaki seste donuyor. (dıttt şeklinde)
Mavi ekran verip kapanıyor.
Elektrikler gitmiş gibi bir anda kapanıyor veya reset atıyor.

Valla kendi başıma gelmiş gibi tekrar gerildim. Ana kartı sordum çünkü acaba PSU'da 8 pin, anakartta 12 pin CPU power girişi mi var diye.
Keşke şak diye anlayıp çözüm bulabilmiş olsam. 24 pin anakart kablosunu bir kontrol et istersen. M2 SSD'de de yaptı dediğine göre. Ya da belki PSU testi sorunu anlamana yardım eder.

Şöyle bir video gördüm.

Güç kaynağının Anakarta güç girdisi normal gözüküyor.
Mavi ekran problemin çözülmüş.
Farklı bir problem doğmuş, OCCT ile Power testi yapar misin?

Ayrıca kapanma nasıl gerçekleşiyor?
OCCT ile şimdi deneyeceğim. Normal mesela oyuna giriyorum 5 dakika 10 dakika oynuyorum. Şak diye Resetliyip tekrar başlıyor. Hiç birşey demeden direk Reset atıyor. Tekrar açılıyor.

Dosya Ekleri

• ZZ.jpg
    ZZ.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 36
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı