Windows 10 Defender problemi

fatihggk

Hectopat
Yer
Antalya
Selam arkadaşlar. Windows Defender'i kapatıyorum. İnternetten bulduğum bir şey var. uzun süredir onu kullanıyordum, sorun yok. Fakat bilgisayarı formatlayınca Windows'un tüm güncellemelerini yapıyorum, kendim kapatıyorum Defender'i komple, bir de o internetten bulduğum ile kapatıyorum fakat eskisi gibi değil ara sıra açılıyor Defender ve sürekli oyunlarımda problem oluyor. Kafasına göre siliyor, tamamen kapatma çözümü nedir? Birkaç gün açılmıyor Defender sonra kendiliğinden açılıyor. Bu regedit olayını denedim ama o da aynı, yardımcı olacak artık dosya paylaşımımı yapar yoksa kesin çözüm mü sunar, şimdiden teşekkür ederim.

Her şey kapalı, hizmetler de kapalı, hatta Defender'i açınca yazan ekran (bir bakışta güvenlik) yani kapalı tamamen, ama 1 2 gün sonra açılıyor kendi kendine durduk yere.

Programı vermiş arkadaşlar. İşe yarıyor. Bir de hazır yamalanmış Windows 10'lar var. İçinde kullanıcıyı rahatsız edecek şeyler tamamen o Windows'un içinden kaldırılmış. Onları da denemeni öneririm. Windows 10 performans edition gibi isimleri var. Ben kullanıyorum müthiş.

Programı vermiş arkadaşlar. İşe yarıyor. Bir de hazır yamalanmış Windows 10'lar var. İçinde kullanıcıyı rahatsız edecek şeyler tamamen o Windows'un içinden kaldırılmış. Onları da denemeni öneririm. Windows 10 performans edition gibi isimleri var. Ben kullanıyorum müthiş.
Modlanmış Windows'lara güvenmeyin fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı