Windows 10 desteği bitecek mi?

KyryloDN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Донецьк
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home
Arkadaşlar normalde bu sene Windows 10'un 5.yılı temel desteğinin bitmesi lazım benim bildiğim sizce böyle bir durum olur mu?

Arkadaşlar normalde bu sene Windows 10'un 5.yılı temel desteğinin bitmesi lazım benim bildiğim sizce böyle bir durum olur mu?

Hayır, Microsoft yeni bir işletim sistemi sürmedi zaten artık Windows 10 tepe gibi bir şey oldu.

10X veya Linux çekirdiği kullanan bir hibrit versiyon gelirse belki.

Windows 10'dan başka altarnatif var mı ki desteği kessinler şu an en yeni Windows versiyonu zaten Windows 10, neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Bence yeni bir Windows sürümü çıkarmalılar bence çünkü Windows 10 sıktı artık hep aynı şeyler falan.

Bence Windows 10 kalması gayet uygun ve mantıklı çünkü bazı Windows sürümlerinden şikayet alıyorlardı şu an Windows 10 herkes sevdi ve kullanıyor buna rağmen yeni Windows sürümü çıkartırsa ve Vista'ya benzer bir sürüm çıkartırsa ya da insanların bazı özelliklerini sevmediği Windows 8 gibi bir ara Windows start düğmesi yoktu bayağı tepki aldı bu yüzden mecburen yeni yeni daha yeni Windows sürümleri çıkartacaklar bunların yaşanmaması için şahsen ben Windows 10'dan başka işletim sistemi çıkaracaklarını düşünmüyorum göze alamazlar ama cesaretle yeni Windows sürümü çıkartırsada fena olmaz bu arada Windows 10 yanında bir de Lite sürümü için çalışırlarsa benim gibi sistemi Windows 10 kaldıramayan arkadaşlar için çıkarırsa Lite sürümünü harika olur diyeceklerim bu kadar umarım arkadaşlarım beğenir yorumumu :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı