Windows 10 dijital lisanslı sistem ile yeni sistemde lisans çakışması olmaması için ne yapılmalı?

Midasneller

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler, bir sorunla karşı karşıyayım. Şu an kullandığım bilgisayarımda 5 sene önce dijital lisans ile etkinleştirme yapmıştım ve bu lisans Microsoft hesabıma bağlı, yeni aldığım sıfır bilgisayara tam bir şekilde orijinal Windows ISO dosyası ile UEFI format atacağım ve key yerine geldiğimde geçip e-posta kısmında Microsoft hesabımı yazmayı düşünüyorum, şu an kullandığım sisteme format mı atmam gerekiyor veya bir şekilde Microsoft hesabını silmem mi gerekiyor, bir çakışma durumu söz konusu olur mu? Çünkü şu an kullandığım sistemi yeni sistem aldığım için satmayı düşünüyorum tabii sıfırlayıp satacağım ama şu an için soruyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler :)

Merhaba iyi günler, bir sorunla karşı karşıyayım. Şu an kullandığım bilgisayarımda 5 sene önce dijital lisans ile etkinleştirme yapmıştım ve bu lisans Microsoft hesabıma bağlı, yeni aldığım sıfır bilgisayara tam bir şekilde orijinal Windows ISO dosyası ile UEFI format atacağım ve key yerine geldiğimde geçip e-posta kısmında Microsoft hesabımı yazmayı düşünüyorum, şu an kullandığım sisteme format mı atmam gerekiyor veya bir şekilde Microsoft hesabını silmem mi gerekiyor, bir çakışma durumu söz konusu olur mu? Çünkü şu an kullandığım sistemi yeni sistem aldığım için satmayı düşünüyorum tabii sıfırlayıp satacağım ama şu an için soruyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler :)

Yeni sisteme lisansı eklerken donanım değişikliği olarak işaretlerseniz eski sistemdeki lisans silinir ve yeni sisteminiz lisansın sahibi olur.

Şuan kullandığınız sisteme anahtarınızdan farklı bir sürüm kurun. Pro aldıysanız Home gibi. Ve kurulum ekranında kapatın. Microsoft hesabınızı girmemiş olacaksınız. Lisans diğer bilgisayarda aktifleşecektir.

Şu an yapmam gereken şey iki pc yan yana birinden diğerine geçiyorum yani fiş çıkartıp takma şeklinde o pcde uefi format atıldı ve home kuruldu kendi sistemimde de home var şu an sadece e postayı girdim ve microsoft hesap ayarlarında iki hesap gözüküyor fakat etkinleştirme yapılmadı diyor yeni pcde, eski pcye pro sürümünü mü kurmalıyım yani

Technopat Haberler

Geri
Yukarı