Windows 10 Diskin %100 Kullanımı Sorunu

Katılım
5 Mart 2016
Mesajlar
116
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, 1 TB 7200 RPM 64 MB bir HDD'ye ve 120 GB'lık bir SSD'ye sahibim. Technopat'ın verdiği korsan Windows 10'u SSD'ye kurdum fakat birkaç gün sonra HDD düzgün bir şekilde çalışmamaya başladı. Görev yöneticisinde diskin %100 kullanıldığını gördüm. Oyunlarda veya bilgisayar yeni açılınca disk %100 kullanılıyor hale geliyor. Bu yüzden oyunlarda kasma ve bilgisayarın yavaşlama söz konusu. Bu sorunu nasıl çözebilirim veya sorunun nedeni nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat'ın verdiği korsan Windows 10'u SSD'ye kurdum
Paylaştığımız Windows 10 ISO'su orijinaldir. Sen korsan kullanırsan korsan, lisanslı kullanırsan lisanslı olur. Technopat korsan içerik paylaşmaz, paylaştırmaz.

İlk kurulumdan sonra güncellemeler etkiler HDD kullanımını. Bunun dışında sürekli varsa HDD sıkıntılıdır ya da performansı düşmüştür. Bu sebepten dolayı SSD öneriyoruz.
Disk birleştirme yapmayı dene. Ayrıca HD Tune kurup error scan taraması yap ve health ekranı ile birlikte görsel paylaş.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı