Estağfurullah kardeşim. Boot menüsüne girdiğinizde o USB alakalı 4 bölümler nelerdir bi sıralar mısın.
Estağfurullah kardeşim. Boot menüsüne girdiğinizde o USB alakalı 4 bölümler nelerdir bi sıralar mısın.
Hocam boot menüsüne girdikten sonra USB ile alakalı 4 şey geliyor. USB-HDD gibi şeyler. Hangisini seçmem gerekiyor? Daha önce boot-BIOS yerinden format atmadım. Bana mala anlatır gibi anlatır mısınız?
BuyrunHocam oranın fotoğrafını atın.
Buyurun.
Şuan Boot menüsüne girebilecek durumda değilim. O yüzden benimkiye aynı olanı attım.USB'yi bilgisayara takıp temiz kurulum yapmalısınız.
Flashı görmemesinin sebebi sizdeki yüklü Windows 7 nin 32 Bit, yükseltmek istediğiniz sürümün 64 Bit olması yüzünden. 32 Bit Windows 10 yüklü olsa idi flashda sistem onu görürdü ve setup üzerinden yüklemeyi yapabiliriniz.
Temiz kurulum yaparsanız Windows 10 64 biti yükleyebilirsiniz.
Format USB si hazırlamışsınız ama yine de buraya nasıl yapılacağı ile ilgili makele atıyorum:
![]()
UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yaniwww.technopat.net
Bu rehber size format atma konusunda yardımcı olacaktır:
![]()
UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarlawww.technopat.net
USB-FDD yi en üste alın.Buyrun
Evet aynısı hocam. Şuan bilgisayara girebilecek durumda değilim. Ondan Google'da. Attım.Şuan Boot menüsüne girebilecek durumda değilim. O yüzden benimkiye aynı olanı attım.
Hocam burada seçmem gerekiyor. Dediğinize tıkladıktan sonra Flash belleği görür değil mi ?USB-FDD yi en üste alın.
Hocam burada seçmem gerekiyor. Dediğinize tıkladıktan sonra flash belleği görür değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.