Windows 10 format CD'sini kopyalama

• Konuyu başlatan d0d01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.104

d0d01

Hectopat
Merhabalar, şu anda elimde Windows 10 işletim sistemine ait tüm sürümlerin olduğu bir CD var. Bu CD'yi bir flash belleğe kopyalayabilir miyim? Kaç GB'lık bir bellek lazım? Yardımcı olursanız çok memnun olurum, iyi forumlar.

Dosya Ekleri

• Ekran 2.PNG
    Ekran 2.PNG
    16,1 KB · Görüntüleme: 77
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    22,6 KB · Görüntüleme: 140
Merhabalar, şu anda elimde Windows 10 işletim sistemine ait tüm sürümlerin olduğu bir CD var. Bu CD'yi bir flash belleğe kopyalayabilir miyim? Kaç GB'lık bir bellek lazım? Yardımcı olursanız çok memnun olurum, iyi forumlar.

Onu yapmak yerine Windows ISO'sunu indirip Rufus ile USB belleğe yazın.

Kopyalamak yasak sanırım. Forum içerisinde değil, CD'yi kopyalamak yasak diye biliyorum.
Yasak derken ne kastettiğinizi anlamadım. CD'yi kopyalayacağıma dair izin aldım. cd sahibinin haberi var eğer onu kastettiyseniz.
Kopyalarsın hocam o dosyaları masaüstüne at sonra burner programı ile olur.
Rica etsem biraz detaylı anlatır mısınız acaba? Program hakkında bilgim yok da.

Yasak derken ne kastettiğinizi anlamadım. CD'yi kopyalayacağıma dair izin aldım. CD sahibinin haberi var eğer onu kastettiyseniz.

Rica etsem biraz detaylı anlatır mısınız acaba? Program hakkında bilgim yok da.

Hayır onu demedim. Çoğaltmak falan yasak. CD sahibinin değil Microsoft'un iznini almanız lazım :D

anladım, pek bilgim yok kusura bakmayın :) Fakat elimdeki cd zaten orjinal bir sürüm değil, ben sadece flash belleğe aktarablir miyim, bir yolu var mı diye somuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı