Windows 10 Format Nasıl Atılır?

Şimdi de böyle şeyler oluştu. Kafayı yiyeceğim.Eki Görüntüle 281939
Demek istediğim Rufus'u, ISO dosyasını vs. D'ye atıp D'yi USB gibi kullanabilir miyim? D'yi de sıfırlamak istiyorum. Bir de şu yukarıdaki E ve G sürücüleri neler?
Hızlı biçimlendirmeyi kapatıp yapamıyorum çünkü disk yazma korumalı diyor.

Arkadaşım D sürücüsüne ISO atıp Windows kuramazsın çünkü PC'yi USB'den başlatman gerekiyor yani önyüklemeli başlatıp yüklemen gerekiyor ki format atasın, ee haliyle format atmak istediğin diskle de kurulum yapamazsın konuya gelirsek Rufus ile USB hazırlamak çok basit eğer USB'lerde sıkıntı oluyorsa ya virüs vardır ya da harf yolu farklıdır sana tavsiyem Bilgisayarım’a sağ tıkla disk yönetimine gel oradan USB'yi biçimlendir. Eğer disk yönetiminde USB'in 8 GB olarak gözükmüyorsa USB'nde bir anormallik var demektir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sorun büyük ihtimal USB'den kaynaklanıyor, umarım diğer takacağınız USB ile sorun yaşanmaz. Öyle bir durumda bilgisayarda problem olabilir.
Sorunu çözdüm. Biçimlendirirken FAT32 yerine NTFS olarak biçimlendirdim. Şu an dosyayı atıyorum. Birazdan kurulum yapacağım. Sıkıntı olursa buraya yazarım.

Şimdi de aygıtı görmüyor Rufus. Ne yapmalıyım?
zzzzzzzzzzzzzz.jpg


Rufus'u Flash'a atmadan yazmaya çalıştığımda aygıtı gördü fakat başarısız diyor ve aşağıdaki hatayı alıyorum.
aaaaaaaaaaaaaaa.jpg
 
Sorunu çözdüm. Biçimlendirirken FAT32 yerine NTFS olarak biçimlendirdim. Şu an dosyayı atıyorum. Birazdan kurulum yapacağım. Sıkıntı olursa buraya yazarım.

Şimdi de aygıtı görmüyor Rufus. Ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 282050

Rufus'u Flash'a atmadan yazmaya çalıştığımda aygıtı gördü fakat başarısız diyor ve aşağıdaki hatayı alıyorum.Eki Görüntüle 282054


USB sürücüyü FAT 32 olarak biçimlendirin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı