Windows 10 format nasıl atılır?

Typer31

Hectopat
Bilgisayarımın yavaşladığını fark ettim hele oyunlarda biraz takılmalar oluyor bilgisayara temiz bir kurulum yapmak istiyorum şu an yaptığım işlemleri söyleyeyim;

Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat

Bu rehberden W10'u indirdim USB'ye yazacağım fakat:

sssssssss.PNG

Buradan ISO Dosyasına tıkladım şu an indiriliyor. 8 GB USB alacağım ona yazdıracağım Rufus ile:

UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat

BU rehberden bakarak yapacağım. Şu ana kadar yaptığım şeyler doğru mu ? Hayatıımda belki 50 belki 100 kere format atmıştım ilk defa bu kadar titiz davrandım. Yanlış yaptığım yer var mı ?
Ayrıca OEM Lisanslar hala alınır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımın yavaşladığını fark ettim hele oyunlarda biraz takılmalar oluyor bilgisayara temiz bir kurulum yapmak istiyorum şu an yaptığım işlemleri söyleyeyim;

Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat

Bu rehberden W10'u indirdim USB'ye yazacağım fakat:

Eki Görüntüle 353217

Buradan ISO Dosyasına tıkladım şu an indiriliyor. 8 GB USB alacağım ona yazdıracağım Rufus ile:

UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat

BU rehberden bakarak yapacağım. Şu ana kadar yaptığım şeyler doğru mu ? Hayatıımda belki 50 belki 100 kere format atmıştım ilk defa bu kadar titiz davrandım. Yanlış yaptığım yer var mı ?
Ayrıca OEM Lisanslar hala alınır mı ?
Rehberi takip edersen sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı