Windows 10 formatında diski koruma

Raskal35

Hectopat
Daha fazla  
Şu an elimdeki bilgisayar Windows 7, Windows 10'a geçiş yapmak istiyorum. Format flashım hazır fakat şu anki kullandığım D diskini her zaman ayırıyordum formatlarken. Şu an D'yi silmeden Windows 10'a geçiş yapabilir miyim? Ve nasıl yapacağım hakkında bilgi verir misiniz? Format sırasında disk ayırmayı pek beceremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an elimdeki bilgisayar Windows 7, Windows 10'a geçiş yapmak istiyorum. Format flashım hazır fakat şu anki kullandığım D diskini her zaman ayırıyordum formatlarken. Şu an D'yi silmeden Windows 10'a geçiş yapabilir miyim? Ve nasıl yapacağım hakkında bilgi verir misiniz? Format sırasında disk ayırmayı pek beceremiyorum.

Diskte hiçbir değişiklik yapmadan ilerle, Sonra Windows 10 klasörünü silersin. Veya yükseltsende olur.

Disk bölümü açılınca mevcut Windows dosyalarının kurulu olduğu disk 3 parça şeklinde görünecektir. D diski ise tek parça. Windows kuracağınız diski biçimlendirebilirsiniz. D'yi olduğu gibi bırakın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı