Windows 10 FX 8320 sistem kapanmıyor

Edıms Mobile

Megapat
Makaleler
3
Yer
Aydın Merkez
Daha fazla  
Meslek
PC EDİTÖR- Personel
Arkadaşlar merhaba. İmzamdaki sistemi kullanıyorum, bundan bir ay önce kadar sistemimi elden geçirip bakımını yaptım. Fakat son bir haftadır bir sıkıntı var gibi. Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarı kapat dediğimde ekran gidiyor fakat ana kartın üzerindeki kırmızı ışık yanmaya devam ediyor ve sistem kendini kapatamıyor. Hatta bugün açmak istedim düğmeye basmadan kolum klavyede bir tuşa dokundu bilgisayar açıldı :) Ama en son sistemi kapatmıştım iyi hatırlıyorum. Acaba bu sıkıntı nerede bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Guc seceneklerinden kapatma tusunun islevini uyku modundan bilgisayari kapatma secenegini uygula.
Olmadi zaten windows 10 kapaninca gucu kesmiyor bi nevi calisiyor sistemin daha hizli acilmasi icin

Bilgisayarın klavyeden tuş ile açılmasının ayarı var. BIOS'tan bunu kapayabilirsin. Çalıştır>cmd yolunu izle ve " shutdown /s" yazarak kapamayı dene.

Arkadaşlar sorunu sanırım çözdüm. İkinci bir Hdd vardı sistemde onu çıkardım şimdilik sorun yok gibi. Gene de teşekkür ederim hepinize.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı