Windows 10 Gamer Edition nasıldır?

Bir keresinde hiç unutmam Update yüzünden 144P video izlemiştim. Sebebini de bilmiyordum. Sonra PC 'yi kapatacağım zaman ''güncelleştir ve kapat'' seçeneğini görünce anlamıştım. Ama SearchUI'yı kapatamam onu çok kullanıyorum.

Bir keresinde hiç unutmam Update yüzünden 144P video izlemiştim. Sebebini de bilmiyordum. Sonra PC 'yi kapatacağım zaman ''güncelleştir ve kapat'' seçeneğini görünce anlamıştım. Ama SearchUI'yı kapatamam onu çok kullanıyorum.
Tabi kafanıza göre dilediğiniz gibi yapabilirsiniz ben sadece aklıma gelenleri söyledim. Arkaplanda gereksiz çalışan genellikle en çok Update ile FW ve Defender'dır. Bir forumda gereksiz servisler hakkında uzunca bir liste vardı deaktive edilecek, yukarda verdiğim 3'ünü etseniz bile %1 gibi bir background CPU kullanımına ulaşabilirsiniz bence.

O listeye nereden ulaşabilirim. Teşekkürler bu arada.
ULTIMATE WINDOWS 10 GAMING & TWEAK GUIDE
Aşağıda FULL SERVICE LIST YOU CAN DISABLE olarak spoiler yazıyor ona tıkladığında karşına çıkacaktır. Bu arada Firewall kapatırsan oyun için portların kapanır. Port açıksa falan yani. Tavsiyem kapattığın servisleri neye göre kapatacaksan okuyup kapatmandır. Hepsini birden kapatırsan çoğu Windows 10 servislerini ve özelliklerini kullanamayabilirsin, Store Xbox360 gibi falan yani. Önceliğin Update ve Defender olmalı.

Win10'da maks. performans istiyorsanız temiz bir kurulum yapıp gereksiz servisleri kapatıp/arkaplanda çalışan Windows Applications'ları yok edebilirsiniz.(SearchUI, Update,Superfetch,Firewall gibi). Ben gereksiz her şeyi kapatıp arkaplanda %1 CPU kullanacak şekilde ayarladım. Eminim ki Gamer Edition denen versiyonlardan kat kat daha performanslıdır güncel bir Win10.
Sayenizde Yüklemekten Vazgeçtim. Teşekkürler bilgi için

Ben vatan pc de laptop aldım ve modafiyeli w10 kurdum ama saten içinde w10 home vardı ama korkuyorum bilgilerimi çalacaklar diye vatanın müşteri hizmetlerini ulaşarak geri w10 home kurdurabilirmiyim lütfen cevaplıyın

Arkadaşlar yükleyebilirsiniz bakmayin millete herkes yüklerken iyi bu tür yazilimlar işlemci ve RAM bellek dostudur. Oyunlarda performans sağlar sadece işletim sistemini Online için değil ofline için kullanin ZIP'i açin virüs tarayicisindan gecirin bir şey yoksa bir sorun yoktur zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı