Windows 10 Gereksiz Hizmetleri Devredışı Bırakmak

• Konuyu başlatan Exinie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 100
  • Görüntüleme 73.162
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size Kesinlikle Tavsiye Etmem Elle Kendiniz kapamanız daha yararlıdır ve farklı işletim sistemleri için tasarlanmış şeyi başka sistemlerde kullanmak ilerde sıkıntı açabilir technopatın sitesinde bilgisayar hızlandırma rehberinde gereksiz güvenle kapatabileceğimiz hizmetler çıkıyor zaten :D

Kapatıp açtım klavye tamamen yok olmuş. Nasıl aktif edeceğim onu?

Bu hizmeti aktifleştirin, sizinki Türkçe olacaktır ama fark etmez başı Tablet PC ile başlıyor.

1578629512610.png

Aynen. Ayarlardan tekrar eklemeyi denedim ancak calismiyor.
Eki Görüntüle 484240

Malesef, şuan Windows 7 kullandığım için bu hataya sebep olan hizmet bende yok. PIN şifresi sizin için önemliyse hizmetleri varsayılan haline getiren bir dosya daha var, o dosyayı NSudo ile çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin.

Malesef, şuan Windows 7 kullandığım için bu hataya sebep olan hizmet bende yok. PIN şifresi sizin için önemliyse hizmetleri varsayılan haline getiren bir dosya daha var, o dosyayı NSudo ile çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin.
Her seferinde Microsoft şifresini girmek zor oluyor. Karıştırayım hizmetleri biraz bulamazsam geri dönerim.

Bu dediğiniz yöntem eski tweak ayarı. Yenisini çekti linki aşağı bırakırım ama yaparken çok dikkatli olun yanlış bir servisi devre dışı bırakınca mavi ekran veriyor.
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu dediğiniz yöntem eski tweak ayarı. Yenisini çekti linki aşağı bırakırım ama yaparken çok dikkatli olun yanlış bir servisi devre dışı bırakınca mavi ekran veriyor.
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış anlamadıysam bu arkadaş normalde windows'un kapatmaya izin vermediği servisleri de kapatıyor. Çünkü defender bende pasif halde, kapanmıyor. Yani dışardan müdahale olmadan servis kapatarak mavi ekran yemek imkansız gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı