Windows 10 güncelleme ve sıfırlama sorunu

Makaleler
10
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Lenovo Ideapad 700 kullanıcısıyım. Windows 10 1709 lisanslı versiyonu kullanmaktayım. Bir süre önce C diskimin kendi kendine dolmaya başladığını fark ettim. C diskini sıfırlamaya karar verdim. "ayarlar", "kurtarma" bölümünden C diskini tamamen sıfırla seçeneğini seçtim fakat ilerleme %26'ya geldiğinde "Bilgisayarınızı sıfırlarken bir sorun oluştu. Hiçbir değişiklik yapılmadı" şeklinde hata verdi. Update bölümünden sürüm 1803'e geçmeye çalıştım fakat güncelleme nedense gözükmüyor. CMD'den "SFC /SCANNOW" komutunu çalıştırdım fakat oda tamamlanmadan hata verdi, ne yapmalıyım?
NOT: Kaspersky'ile tarattım, bir şey bulamadı.
Adsız.png

Son düzenleme:
C diskinizin kendi kendine dolması genellikle normaldir. Boşaltmak istiyorsanız disk cleanup yapabilir veya disk cleanup ekranının diğer sekmesinden windows geri yükleme kopyalarını silebilirsiniz. (Dikkat: Geri yükleme kopyalarını silmek geri yüklemedeki son alınan yedeğe kadar tüm yedekleri silmek demektir.) İnternet ayarlarında tarifeli bağlantının açık olmadığından emin olun daha sonra güncellemeyi deneyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı