Rehber Windows 10 hızlandırma

O aşamalara geçmedim ki. İlk adımı yaptıktan sonra fark ettim ki yanlış uygulamaları silmişim; anında diğerlerini bıraktım.

Hmm anladım. Sildiğin uygulamalar neydi Microsoft Store falansa PowerShell üzerinden kod ile kurabilirsin.

Hmm anladım. Sildiğin uygulamalar neydi Microsoft Store falansa PowerShell üzerinden kod ile kurabilirsin.
Çoğu Microsoft'a bağlı uygulamalardı evet fakat yaklaşık 40-45 tane şey silindi. Anlamadığım şey bunların içinde Flight Simulator 2020 olmasına rağmen diskimden yer eksilmedi fakat Xbox ve hesap makinesi gibi şeyler gitmiş.

Onların gitmesi normal PowerShell komutu ile Microsoft Store'u indirip diğer uygulamaları kurabilirsin kodu arıyorum şu an bulunca atarım.

Get-Appxpackage -Allusers Bunu PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp yaz ve aşağıdan Microsoft Store'u bul. Package Full name kısmını kopyala sonra.
Add-AppxPackage -register "C:\Program Files\WindowsApps\******\AppxManifest.xml" -DisableDevelopmentMode Yıldız olan yere o ismi yapıştır

Bundan takıyorsun keyfine bakıyorsun. Şaka bir yana ellerinize sağlık SSD alamayanlar için nimet =)

Çıkan listede gözüm kamaştı aradım bulamadım Store'u.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…