Rehber Windows 10 hızlandırma

Hocam, ben Edge kullanıyorum Edge ile ilgili ayarları kapatırsam bir şey olur mu? Kullandığım uygulamaların telemetrisini kapasam bir şey olur mu yani?

Hocam, ben Edge kullanıyorum Edge ile ilgili ayarları kapatırsam bir şey olur mu? Kullandığım uygulamaların telemetrisini kapasam bir şey olur mu yani?

Bende Edge kullanıyorum sorun olmuyor bende. Ama istersen kapatma çok fark yaratmıyor zaten.

Kurulmuş olması lazım bakabilir misin?
Evet, kurulmuş. Hesap Makinesi ve Xbox indirdim fakat ismini pek anlamadığım bir sürü yazılım da beraberinde silindi, bir sıkıntı çıkarır mı diye korkuyorum. Apps klasörünü direkt olarak yeniden yükleme/kurtarma gibi bir yöntem var mıdır? Akşam akşam hatam yüzünden uğraştırıyorum kusura bakmayın. Şimdi tekrardan sistem geri yükleme deneyeceğim.

Diğerleri bloat yani kaldırılması gereken ama not defteri, paint ve fotoğraf görüntüleyici gibi yazılımları geri kursan yeterli olacaktır. Bir yöntem var mı bilmiyorum. Sistem geri yükleme çalışırsa oradaki uygulamaları teker teker internet üzerinden ayrıntılı şekilde işlevlerini öğrenebilirsiniz.

3. kez deneyişim ve gene hata. Üçünde de aynı hata.

Dediğiniz gibiyse çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…