Merhaba, daha önceden açılmış bir konu fakat konularda çözüm bulamadım. İlk başlarda ekran kartından sanmıştım sorunu ekran kartı servise gitti, bir sorun yok dendi. BIOS'u güncellendi geri geldi. Sistem çok yeni. 2-3 aylık Ryzen 5 3600 RTX 2060 sistem. DMP dosyasını buraya bırakıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bios default ayarlarda şimdi ne yapmam gerekiyor? Ya kusura bakmayın sizi de uğraştırıyorum. Pek anlamam bu tarz konulardan fakat 4-5 aydır gezmediğim forum sitesi denemediğim şey kalmadı. Şu andan itibaren yapmam gerekenleri sıra ile yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Şimdi beklemen lazım başka bir şeyi değiştirmezsen. Tekrar alırsan güncel dosyayı paylaşın. İşlemler doğru ise ve yine ekran kartı gözükürse ekran kartını garantiye gönderin garanti yoksa yeni bir tane alırsınız.
Sorunun ekran kartında olduğundan emin oldum artık ama servise kanıtlayamıyorum kendileri programlar ile testler yapıyor bir sorun olmadığını söylüyor. Aynı testleri ben de yapıyorum bende de sorun yok fakat oyunlarda mavi ekran alıyorum. Bu iş iyice saçmalaşmaya başladı diğer markalar neyse de Msi markasından beklemezdim. 020121-7406-01.dmp
Yine ekran kartı. Ancak yine kendi başına yazılım yüklemişssin. Afterburner varsayılan ayarlara çekip kaldır. Eski sürücülerden DDU kullanarak geçmeyi deneyin.
020221-7421-01.dmp Diyecek bir şey bulamıyorum artık. Kafamdaki tek soru bu kartın arızalı olduğunu arızasının nerede neden kaynaklandığını servise nasıl açıklayacağım?
***İlk olarak bu rehberi uygulamadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanız şarttır. İleride sistem çökmesi ve açılmama gibi sorunlar oluşturabileceği için başlangıç onarma kısmından veya güvenli moddan oluşturduğunuz noktaya girebilmeniz için gereklidir. Win+R, Verifier.exe Windows...
www.technopat.net
Bu işlemi uygulayın.
Yeni dosyaları paylaşın. Aldığınız dosyaları silmeyin kanıt olarak onları sunabilirsiniz.
***İlk olarak bu rehberi uygulamadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanız şarttır. İleride sistem çökmesi ve açılmama gibi sorunlar oluşturabileceği için başlangıç onarma kısmından veya güvenli moddan oluşturduğunuz noktaya girebilmeniz için gereklidir. Win+R, Verifier.exe Windows...
www.technopat.net
Bu işlemi uygulayın.
Yeni dosyaları paylaşın. Aldığınız dosyaları silmeyin kanıt olarak onları sunabilirsiniz.
İşlemi uyguladım maalesef windows açıldığı gibi mavi ekran yiyordum service bilmem ne falan filan. Sistemi geri yüklemek zorunda kaldım. Mavi ekran dmp dosyasını alamadım. Artık elimdeki dmp dosyaları ile idare etsin servis.