Windows 10 IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Mavi ekran hatası

Ertuğrul.Enes

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, daha önceden açılmış bir konu fakat konularda çözüm bulamadım. İlk başlarda ekran kartından sanmıştım sorunu ekran kartı servise gitti, bir sorun yok dendi. BIOS'u güncellendi geri geldi. Sistem çok yeni. 2-3 aylık Ryzen 5 3600 RTX 2060 sistem. DMP dosyasını buraya bırakıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. Mavi Ekran 013021-7703-01.dmp
2. Mavi Ekran 013021-7015-01.dmp
3. Mavi Ekran 013021-6984-01.dmp

Ekran kartı sorunlu gözüküyor yine. Bir sorunu düzeltiyoruz başka sorun açıyorsun. BIOS default edin.
Bios default ayarlarda şimdi ne yapmam gerekiyor? Ya kusura bakmayın sizi de uğraştırıyorum. Pek anlamam bu tarz konulardan fakat 4-5 aydır gezmediğim forum sitesi denemediğim şey kalmadı. Şu andan itibaren yapmam gerekenleri sıra ile yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Şimdi beklemen lazım başka bir şeyi değiştirmezsen. Tekrar alırsan güncel dosyayı paylaşın. İşlemler doğru ise ve yine ekran kartı gözükürse ekran kartını garantiye gönderin garanti yoksa yeni bir tane alırsınız.

Sorunun ekran kartında olduğundan emin oldum artık ama servise kanıtlayamıyorum kendileri programlar ile testler yapıyor bir sorun olmadığını söylüyor. Aynı testleri ben de yapıyorum bende de sorun yok fakat oyunlarda mavi ekran alıyorum. Bu iş iyice saçmalaşmaya başladı diğer markalar neyse de Msi markasından beklemezdim. 020121-7406-01.dmp

Bu işlemi uygulayın.

Yeni dosyaları paylaşın. Aldığınız dosyaları silmeyin kanıt olarak onları sunabilirsiniz.

Bu işlemi uygulayın.

Yeni dosyaları paylaşın. Aldığınız dosyaları silmeyin kanıt olarak onları sunabilirsiniz.
İşlemi uyguladım maalesef windows açıldığı gibi mavi ekran yiyordum service bilmem ne falan filan. Sistemi geri yüklemek zorunda kaldım. Mavi ekran dmp dosyasını alamadım. Artık elimdeki dmp dosyaları ile idare etsin servis.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı