Bilgisayarı sifirlarken 3 saat falan %39'da kaldi ve sonra kapandı. Yeniden açtıgımda da sürekli bu ekran geliyor ve neye basarsan basayım önce Windows açılış ekranı geliyor sonra yeniden bu sayfaya atıyor. Ne yapmam lazım?
Bir format USB'si ile tüm diski ve eğer varsa tüm disk bölümlerini biçimlendirin ve Windows'u baştan yükleyin. Muhtemelen çözülecektir ancak tüm verileriniz de silinecektir, bu yüzden yedekleriniz varsa yapın.
Bir format USB'si ile tüm diski ve eğer varsa tüm disk bölümlerini biçimlendirin ve Windows'u baştan yükleyin. Muhtemelen çözülecektir ancak tüm verileriniz de silinecektir, bu yüzden yedekleriniz varsa yapın.
Hayır kurulum USB'im yok ama yapabilirim evde bir bilgisayar daha var.
Resimde gösterdiğiniz yere tıklayamıyorum sadece 2 Windows seçeneği arasindan gidip gelebiliyorum.
Hayır kurulum USB'im yok ama yapabilirim evde bir bilgisayar daha var.
Resimde gösterdiğiniz yere tıklayamıyorum sadece 2 Windows seçeneği arasindan gidip gelebiliyorum.
Hocam formatı nasıl atacağımla alakalı bir video var mı fazla bilmiyorum bu işleri ayrıca masaüstüne ulaşmam gerekmiyor değil mi format için sadece bu ekran da kalabiliyorum çünkü.
Hocam dediğinizi yapmam için masaüstüne ulaşam gerekiyor mu çünkü ulaşamıyorum sadece fotoğrafını koyduğum ekranda kalabiliyorum.
Hocam formatı nasıl atacağımla alakalı bir video var mı fazla bilmiyorum bu işleri ayrıca masaüstüne ulaşmam gerekmiyor değil mi format için sadece bu ekran da kalabiliyorum çünkü.