Windows 10 key almalı mıyım?

Aéda

Decapat
Daha fazla  
7000TL'ye sistem toplamak istiyorum ancak Windows 10'a 1000TL vermek istemiyorum. İnternette ucuz key var ancak güvenilir değil diyorlar. Ne yapmalıyım? Key alıp güvenlik duvarını falan kapat diyorlar. 1000TL verip Windows 10 almalı mıyım? Yoksa key mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verecek durumunuz yoksa hiç gerek yok benim durumum olmadığı için OSD key ile etkinleştirmiştim.

Hemen hemen herkes key alıp kullanıyor.
Bence alıp kullanabilirsiniz. Güvenlik duvarı kapatmanıza gerek yok.
Peki Microsoft key kullananları tespit ediyor gibi birşey duymuştum doğrumudur.
Key satın almanızı tavsiye ederim. Çoğu çalışıyor.
Teşekkürler.
Verecek durumunuz yoksa hiç gerek yok benim durumum olmadığı için OSD key ile etkinleştirmiştim.
Teşekkürler.

Key iptal olur ise bu yöntemi uygulayabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Söylentiler çok fakat herhangi bir yaptırım yok. Uzun süredir insanlar bu şekil kullanıyorlar. Yani en fazla olsa olsa key iptal olur. Sonrasında yine isterseniz alabilirsiniz.
Aslında mantıklı key 10 TL. Windows 10'a 1000TL verilebilir ama o fiyata 100 key alınır.
Key iptal olur ise bu yöntemi uygulayabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler.
Peki key satan güvenilir bir satıcı biliyor musunuz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı