Windows 10 Key Öğrenme

DoubleClickDpR

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarımı windows 10'a yükselttim daha sonra keyimi almadan format için bilgisayarcıya verdim. Adamlar haliyle korsan win 8 koydular ben de orjinal win 7 starter var, win 10 keyimi bi şekilde öğrenebilir miyim yoksa win 7 starter yükleyip ordan win 10 update edip keyimi kaydediyim mi bir yere ?

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM lisansın varsa uygun işletim sistemini kur zaten kendiliğinden etkinleşecektir. Sonra Windows 10 a yükseltme ile geç. Somra istersen temiz kurulum yapabilirsin.

OEM lisansın varsa uygun işletim sistemini kur zaten kendiliğinden etkinleşecektir. Sonra Windows 10 a yükseltme ile geç. Somra istersen temiz kurulum yapabilirsin.
Şimdi orjinal sistemim win 7 starter bildiğim kadarıyla 64biti yok win 10 updateden sonra tiz kurulumla 64 yapsam sıkıntı olurmu yada kısaca soru şu 64 bitle 32 bitin keyi değişiyor mu yoksa keyi al ister 32 kullan ister 64 kafasımı?

Bilgisayar Win7 kurulu ve kendiliğinden lisansli mı geldi? Öyleyse OEM dir. Yoksa kutulu olarak geldi ve kendin bir key yazarak mı etkinleştirdin?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı