Windows 10 Key

xXLâtteXx

Centipat
Yer
Kalbinde
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Windows 10 alacağım. Lisanslı sadece Key alırsam oluyor mu? Yoksa USB gibi bir şey de mi almam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede sağ tık yapıp incele diyin, çıkan menüde en altta network conditionsa gelin, select automatically tikini kaldırıp Chrome OS seçin sonra sayfayı o sekmeyi kapatmadan yenileyin.
İstediğiniz windows sürümünü indirin sonra internetten ona göre key alın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu rehberleri takip ederek USB'ye Windows 10 yazın ve formatlayın. Aldığınız keyi format sırasında yazacaksınız. USB en az 4GB olmalı ama garantiye alın kendinizi 8GB bir USB kullanın.

Son düzenleme:
Sitede sağ tık yapıp incele deyin, çıkan menüde en altta network conditionsa gelin, select automatically tikini kaldırıp Chrome OS seçin sonra sayfayı o sekmeyi kapatmadan yenileyin.
İstediğiniz Windows sürümünü indirin sonra internetten ona göre Key alın.

Bu rehberleri takip ederek USB'ye Windows 10 yazın ve formatlayın. Aldığınız Key'i format sırasında yazacaksınız. USB en az 4 GB olmalı ama garantiye alın kendinizi 8 GB bir USB kullanın.

Almanya'da oturuyorum burada lisanslı olmayan şeyler yasak.

Ben de sana lisanssız bir şey vermedim zaten. Site Microsoft'un kendi sitesi USB yazma programı ücretsiz alacağın lisans zaten adı üstünde lisans.
Chrome OS olayı sizin dosyayı ISO şeklinde indirmeniz. Media Creation Tool bende hata veriyor bu yöntemle kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı