Doğru yerden indirirsen korsan oyundan zarar olmaz.
Kendisi virüs olmasa bile bulaştırabilir. O Crack'e yönetici izni verdiğin zaman istediği her şeyi yapabilir
İnanmıyorsan HitmanPro indirip sonuçlarını gönderebilirsin.
Kardeşim, Steam'a gir sol altta oyun ekle var oraya tıkla Steam'dan ürün etkinleştir seçeneğine tıkla ileri deyip keyini gir.Elimde GTA 5 orijinal aktivasyon keyim vardı fakat Steam'de. Nereye gireceğim onu bilmiyorum.
Emin misin? Güldürdün beni. Her korsan yazılımda oyunda en az bir tane var zararlı. Bizzat eskiden yaşadıklarımı söylersem bitmez bu.Doğru yerden indirirsen korsan oyundan zarar olmaz.
Adam hem Crack veriyor, hem içine zararlı koyuyor. Hocam bu güvenilir sitelerde bile var artık, ayırt edebilmek demek tereyağından kıl çekmek gibi bir şey çünkü tüm Cracklerin içinde en az 1 tane en kötü sezgisel tehdit vardır. Crack'in birçok farklı yöntemi var ancak çoğu keylogger veya içine zararlı yerleştirilmiş exeler.Assasin doğru diyor. İndireceğin yeri biliyorsan korsanların hepsi zararlı içerecek diye bir şey yok.
Tabi bunu ayırt edebilecek kapasitede olan ülkemizde yok denecek kadar az. Üstüne bu zararsız olarak içerikler de bir o kadar az olduğundan denk gelmeniz yok gibi bir şey. Bu yüzden siz yine de zararlı gözünden bakabilirsiniz riske girmeyin![]()
Yukarıda da onu dedik zatenHocam bu güvenilir sitelerde bile var artık, ayırt edebilmek demek tereyağından kıl çekmek gibi bir şey
Hocam Tamindir'deki Papers Please Türkçe Yama dosyasında AdWare buldum, 4 yıldır orada o dosya herhalde. İndirenlerin bilgisayarlarında AdWare var, onun hakkında konu açtım. Bir de Türkçe yama yazınca direkt Tamindir çıkıyor, bu da binlerce kişinin bilgisayarına AdWare bulaşmasına yol açıyor.Yukarıda da onu dedik zaten![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.