Sizin bu konudaki amacınız ne anlamadım niye sürekli bir şeyi üsteleme peşindesiniz?Maalesef. Gelişime çok kapalı milletimiz...
Tamam o zaman sorun yok.
SSD almış bu yüzden 10'da kalabilir sorun olmayacaktır.
Sizin bu konudaki amacınız ne anlamadım niye sürekli bir şeyi üsteleme peşindesiniz?Maalesef. Gelişime çok kapalı milletimiz...
Tamam o zaman sorun yok.
SSD almış bu yüzden 10'da kalabilir sorun olmayacaktır.
Hocam ama SSD var.Windows 10 zaten +4gb ram istiyor.Sisteminizde kasma ve donmalar bulunuyorsa Windows 8.1 SL geçmenizi öneririm. Windows 10 açıkçası 4 GB RAM olan bilgisayarları biraz darboğaz edebiliyor. Ayrıca burada Windows 10 ve 11 fanboyluğu yapmanın bir manası yok konuya odaklanın.
Custom ISO'ya bile gerek yok.
Rufus programı kendisi bypass edebiliyor ya da kurulum ekranında kayıt defterinden kolayca bypass edilebiliyor. Birçok yolu var.
Sizin bu konudaki amacınız ne anlamadım niye sürekli bir şeyi üsteleme peşindesiniz?
Windows 11'e sakın bulaşayım deme.
Çok fazla hata var 11deHocam ama SSD var.Windows 10 zaten +4gb ram istiyor.
Evet ama Windows 10'da arka planda çalışan çok fazla hizmet ve uygulama var her ne kadar sistemi yeterli gözükse de oyun oynama gibi şeyleri pek yapamaz. Günlük kullanım için sistemi ideal evet.Hocam ama SSD var.Windows 10 zaten +4gb ram istiyor.
Oyun oynama gibi şeyleri pek yapamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.