Windows 10 laptop için Realtek sürücüsü

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba laptopumda ki Windows 10 un kendisi kurduğu ses sürücüsünü yanlışlıkla kaldırdım ve yeniden kurmadı. Ben kendim de hangisini indirmem gerektiğini bilmediğim için sizlerden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba laptopumda ki Windows 10 un kendisi kurduğu ses sürücüsünü yanlışlıkla kaldırdım ve yeniden kurmadı. Ben kendim de hangisini indirmem gerektiğini bilmediğim için sizlerden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Atmış olduğum linkte ses sürücüsü kısmından indirebilirsiniz. Link.

Sesler eskisi gibi değil bir garip geliyor. Attığınız linktekini indirdim. Nasıl anlatsam, böyle bir garip ince gibi ama ince de değil. Neden böyle oluyor anlamadım gitti. Bu arada eskiden gezginler sitesini severdim ama sürümleri hiç güncellemiyorlar. Attığınız linkteki sürüm 6.01 iken gezginler.net sitesinde 2.55. Onların driverini kurduktan sonra böyle oldu sildim sizinkini kurdum ama düzelmiyor.

Sesler eskisi gibi değil bir garip geliyor. Attığınız linktekini indirdim. Nasıl anlatsam, böyle bir garip Inc'e gibi ama Inc'e de değil. Neden böyle oluyor anlamadım gitti. Bu arada eskiden gezginler sitesini severdim ama sürümleri hiç güncellemiyorlar. Attığınız linkteki sürüm 6.01 iken gezginler.net sitesinde 2.55. Onların Driver'ini kurduktan sonra böyle oldu sildim sizinkini kurdum ama düzelmiyor.

Gezginler gibi sitelerden indirmeniz başlı başına problem. Reklam virüsü ve uyumsuz sürücü problemi yaşayan çok kişi var.

Düzeltmek için ne yapmam gerek bir fikriniz var mı?
DDU ile ses sürücüsünü silip gönderdiğiniz linktekini kurunca sorunum düzeldi. Aynı sorunu (seslerin ince gibi gelmesi) yaşayanlar DDU ile sürücüleri kaldırıp yeniden en güncel sürümünü indirsin ve mümkünse Gezginler, Tamindir benzeri yerleri tercih etmesin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı