Windows 10 Lite kullanılır mı?

denizkaya

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben aktif bir Windows 10 kullanıcısıyım ve çok fazla donma ve kasmaylalgili sıkıntılarım var. Bu yüzden işletim sistemi aramaya başladım. İlk başta Windows 8.1 ile karşılaştım ama arkadaşım sorunlu olduğunu söyledi ve Windows 10 Lite diye bir işletim sistemi buldum. Sizde Windows 10 Lite kullanışlı mı bilgisayarı rahatlatır mı diye sormak istiyorum.
Sistem:
Intel Celeron N3060
Intel HD grapchis 400 ( dahili ekran kartı)
4 GB DDR3 RAM
240 GB Seagate Barracuda SSD
(Laptop)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesadüf de olabilir ancak Win 10 Lite diye ilk kez sizden duyuyorum.
Debloat edilmiş Windows 10. Daha da küçük halini Tiny10 olarak bulabilirsiniz. 32 bit ama 1 gb kadar yer alıyor. 300 MB da ram kullanıyor. Ayrıca sorunun cevabı evet kullanılır. Debloat edilmiş windows kadar rahat bir şey yok. Bunca zamandır debloat etmeyen aklımı..

Windows 10 lite, kullanıcalar tarafından çoğu servisle oynanarak yapılmış bilgisini vereyim. Tam olarak güvenli olduğu öne sürülemez.

Merhaba, ben aktif bir Windows 10 kullanıcısıyım ve çok fazla donma ve kasmaylalgili sıkıntılarım var. Bu yüzden işletim sistemi aramaya başladım. İlk başta Windows 8.1 ile karşılaştım ama arkadaşım sorunlu olduğunu söyledi ve Windows 10 Lite diye bir işletim sistemi buldum. Sizde Windows 10 Lite kullanışlı mı bilgisayarı rahatlatır mı diye sormak istiyorum.
Sistem:
Intel Celeron N3060.
Intel HD grapchis 400 ( dahili ekran kartı)
4 GB DDR3 RAM.
240 GB Seagate Barracuda SSD.
(Laptop)

Kesinlikle kullanılmaz hocam.
Microsoft'ta bu durumu açıkladı zaten. Bir çok güvenlik açığı çıkıyor ve tamamen güvensiz.
Onun yerine NTLite ile kendi ISO dosyanızı düzenleyin.
Çok daha güvenilir ve çok daha sağlıklı olur.
Kesinlikle kullanılmaz hocam.
Microsoft'ta bu durumu açıkladı zaten. Bir çok güvenlik açığı çıkıyor ve tamamen güvensiz.
Onun yerine NTLite ile kendi ISO dosyanızı düzenleyin.
Çok daha güvenilir ve çok daha sağlıklı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı