Windows 10 Lite kullanılır mı?

Daha fazla  
RAM
DDR3 8GB
SSD veya HDD modeli
1TB HDD
Ekran kartı
R7 240
İşlemci
İ5 2500
Full program indir net üzerinde Windows 10 Lite sürümü buldum.

Screenshot_3.png

Sizce bu Windows sürümü kullanılır mı? Şu an PC de Windows 8.1 var fakat ekran kartım sürücü desteğini bu Windows sürümü için kestiğinden dolayı tekrardan Windows 10'a dönmem gerekiyor. En azından Lite versiyon kurarak sistemdeki yükü azaltmayı düşünüuotum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 1427346

Sizce bu Windows sürümü kullanılır mı? Şu an PC de Windows 8.1 var fakat ekran kartım sürücü desteğini bu Windows sürümü için kestiğinden dolayı tekrardan Windows 10'a dönmem gerekiyor. En azından Lite versiyon kurarak sistemdeki yükü azaltmayı düşünüuotum.

Bence 120 GB'lik bir SSD alıp Windows 10 kullanabilirsin. Üzerinde oynanmış Windows sürümleri bir zaman sonra stabilitesini kaybediyor.

Eki Görüntüle 1427346

Kullanmayın. Orijinal kullanın belki içinde virüs falan olabilir. Orijinal Windows 10 Home veya Home Single Language kurabilirsiniz.

Merhaba Windows 10 Lite sistem gerekisimleri yeter ama tamamen senin tercihine kalmış bir şey.
Orijinal her zaman en iyisidir tavsiyem Windows 10 Home ve Windows 10 Single Language
Ve sana tavsiyem dostum 120 GB SSD alsan PC hızını 3 veya 4 katlayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı